Alexis Sanchez Resmen Arsenal'da

Dk kupası performansından sonra wenger hulku almaz.

Çok iyi oyuncu ama bir türlü Barça'da dikiş tutturamamıştı çok iyi oldu umarım Mesut gibi bir çöküş yaşamaz gunnerslarla.

Sanchez-Arsenal-July-2014-BellaNaija.com-03.jpg
alexis-sanchez-arsenal-press_3171171.jpg
gun__1405032189_sanchez.jpg

Cesni

Debuchy - Mertesacker - Koschelni - Gibbs

Ramsey - Wilshere

Sanchez - Özil - Cazorla

Saglam duruyor.

Dk kupası performansından sonra wenger hulku almaz.

Hulk bence bir balon hiçbir zaman büyük topçu olmadı o yeteneklere sahip değil arsenalede geliceğini sanmıyorum yine en fazla para için monacoya psg ye filan gider

Hesap Makinesi

Para var huzur var

Bi buraga birde bu adamlara te allahim yau

Arkadaslarin demek istedigi Sanchez bir Santrfor degil. Takima Santrfor lazim demek istiyorlar, Sanchez kanat/forvet oynayan adam diyorlar.

Benim bunu anlamadigimi mi zannetdin ve bunun icin gece yarisi alinti yaptigin icin saol. Sanchez i hic tanimiyordum zaten. Arsenal nasil oynuyor onuda bilmiyorum. O arkadaslarin ne demek istedigini ilk mesajinda anlamis ve ona gore cevap yazmisiz zaten..

Cazorla willshere ramsey mesut alexis hepsi ofansif bir tane de defansif orta saha oyuncusu alsalar fena olmaz

bu forumda pınar altuğa laf eden varmış

bu konuda bunu söleyim ki utansın mesaj sahibi

Benim bunu anlamadigimi mi zannetdin ve bunun icin gece yarisi alinti yaptigin icin saol. Sanchez i hic tanimiyordum zaten. Arsenal nasil oynuyor onuda bilmiyorum. O arkadaslarin ne demek istedigini ilk mesajinda anlamis ve ona gore cevap yazmisiz zaten..

Gece yarisi yazdigimi kim soyledi sana? :)

Khedira ve Begovic gelirse rakipleri ile arasindaki farki kapatir Wenger.

Debauchy'den emin degilim sadece daha iyi bekler var..

Geri
Üst Alt