aleyna tilki

ulan başkan şu kızı nasıl getirmezsin kutlamalara

5h1vnve.png

Türkiye'nin eipsteini ismini ağzıma alıp dava şansı vermeyeceğim insan kaçakçısı, Adnan oktarcisinin piyasaya çıkarıp daha reşit değilken bar bar gezdirdigi, anladığım kadarıyla başka islerede sürüklediği, ortaya çıkışında masum bir kızken şuan obje olarak kullanılan ve cehresine baktigimizda yasaklı madde etkisindeymis gibi gözüken zavallı kızımız. Bir süre sonra durumlara itiraz ettiği ve konustugu için piyasadan silinmeye çalışıldı, hatta o dönem öldürülüp aşırı doz süsü verilmesinden korkmuştum. Sanırım orta yol bulundu ki devam ediyor. Çektiği klipler ve popülaritesi bana tesadüf gelmeyecek derecede Usadeki muadillerine aşırı benziyor, malum onlar belli gruplarca rol model olarak yetiştirilmişti. Umarım hayatı normale döner, ama anladığım kadarıyla o kadar batmış ki, ne kadar cirpinsa da o çukurdan çıkmasına izin verilmemiş, belki tehditle, belki maddeyle, belki başka konularla. Gerçekten ne zaman görsem içim acır. Bazen burada meta imis gibi yapılan yorumlara da üzülüyorum. Çocuk aklıyla mutlu bir şekilde başladığı şöhret oyunu çok kötü çemberine almış vaziyette.

Geri
Üst Alt