Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.224
- 33.594
- 3.073
böyle bir fizik için acaba nasıl besleniyor ne yiyor ve nasıl bir spor yapıyor merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
itici ama fiziğide mi?
yok fizigi guzel ama itici olmasi beni sogutuyor kendisindenitici ama fiziğide mi?
yok fizigi guzel ama itici olmasi beni sogutuyor kendisinden
bol bol saksukaböyle bir fizik için acaba nasıl besleniyor ne yiyor ve nasıl bir spor yapıyor merak ediyorum
Kendisiyle bir konser provasında tanışıklığım oldu. Yanında 10 dakika durmaya tahammül etmek zor. Kapris teriminin tavanını temsil eden çekilmez bir tip.
abaza herf tahrik yerine tahriş yazmış süreklimalum fotonun altına atılan yorum
![]()
![]()
![]()
fake ise komik değil, gerçek ise çok utanılası bir hareket. yazarken bosalmıs pust. gerçek ise derhal denetim altına alınması gereken bir zatabaza herf tahrik yerine tahriş yazmış sürekli
Yorumu yapanı bizim Doruk zannettimfake ise komik değil, gerçek ise çok utanılası bir hareket. yazarken bosalmıs pust. gerçek ise derhal denetim altına alınması gereken bir zat
Dur şunları hanıma yazayım baya azdırıcı duruyormalum fotonun altına atılan yorum
![]()
![]()
![]()
Mavişe yazsanaDur şunları hanıma yazayım baya azdırıcı duruyor
taşrik yaz sen farklılık olsun özgün olDur şunları hanıma yazayım baya azdırıcı duruyor