- 10 Haziran 2019
- 10.011
- 8.578
- 873
Ünlü oscarli oyuncu Valentina Nappiye benzetiyorum bunu bilmem nedersin
Tanımıyorum gerçeklikten uzaklaşmamak için ben genelde amatör
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünlü oscarli oyuncu Valentina Nappiye benzetiyorum bunu bilmem nedersin
Önüne gelene ünlüye onu benzetiyosunÜnlü oscarli oyuncu Valentina Nappiye benzetiyorum bunu bilmem nedersin
Tanışan severdin ama sen bilirsin renkdas. Amatorede saygım varTanımıyorum gerçeklikten uzaklaşmamak için ben genelde amatör
Emrah duvara düz tırmanıyor gibisinİnşallah bu tip pantolon moda olur
Tanışan severdin ama sen bilirsin renkdas. Amatorede saygım var
Birebir benzemiyor zaten andırıyor. Dikkatli bakmak lazim![]()
Ne alaka lan?
Birebir benzemiyor zaten andırıyor. Dikkatli bakmak lazim
Tanışan severdin ama sen bilirsin renkdas. Amatorede saygım var
sampiyonluk maçı stad kapalı gişe, gomis fb ye karşı 90+3 de golü atıyor şampiyonuz. stadta o sen olsan bari çalıyor 52 bin kişi eşlik ediyor gene de terk eder miydin?Barış Manço üstadın dediği gibi tartışılmaz zevkler ve renkler diyorum. Kendisini dinleyenlere saygı gösteriyorum. Ama bulunduğum ortamda dinleyen oldu mu derhal ortamı terk ediyorum.
Karı hakkında iki kelam etsene kanka güzel miBarış Manço üstadın dediği gibi tartışılmaz zevkler ve renkler diyorum. Kendisini dinleyenlere saygı gösteriyorum. Ama bulunduğum ortamda dinleyen oldu mu derhal ortamı terk ediyorum.
Abi seninle Aleyna Tilki konserine gitmek isterdimBarış Manço üstadın dediği gibi tartışılmaz zevkler ve renkler diyorum. Kendisini dinleyenlere saygı gösteriyorum. Ama bulunduğum ortamda dinleyen oldu mu derhal ortamı terk ediyorum.