Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.449
- 4.834
- 1.618
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
www.instagram.com
kandilin mübarek olsun BeratBugün KANDİL!!!!
tövb...
Teşekkür ederim. Senin de mübarek olsun. Kandilleşmek güzeldir.kandilin mübarek olsun Berat
Kandilde ne işin var burda terbiyesizBugün KANDİL!!!!
tövb...
Şevki gibilerden korkacaksinŞevki madem bu kadar önemsiyorsun neden konusuna müdavim oldun![]()
sana katılıyorum kadim dostumŞevki gibilerden korkacaksin
Havv havvv
sevki gel yeni paylasım gelmişCesaret ve soyunmak muhteşemsin
Genç kızlarımız soyunmayı cesaret sansınlar görsün tüm dünya kim daha iyi soyunuyormuş
en son nezaman sevistiniz Serhan beyBu kasa başka kasa
Tanrı sizin gibileri bu dünyadan alsınBu kasa başka kasa
Hani senin tanrın yoktuTanrı sizin gibileri bu dünyadan alsın
Alanyaspor maçının olduğu gün birisiyle beraberdik kız öptürmedi ilk randevuda olmaz büyüsü kaçıyor diye. Sonra burnumla falan oynamaya başladı ne kadar sevimli falan diye iç çekiyordu zaafım bu falan dedi. Benimde zaafım var eşitlik o zaman diye elimi kıçına attım içerden bir süre mıncıkladım bayağı bişey demedi. Sonra sordum ya dedim öptürmüyorsun ama elletiyorsun bu nasıl bi çelişki? Haklısın elini çek dedien son nezaman sevistiniz Serhan bey
saglik olsun kral , ellemek > opusmek benceAlanyaspor maçının olduğu gün birisiyle beraberdik kız öptürmedi ilk randevuda olmaz büyüsü kaçıyor diye. Sonra burnumla falan oynamaya başladı ne kadar sevimli falan diye iç çekiyordu zaafım bu falan dedi. Benimde zaafım var eşitlik o zaman diye elimi kıçına attım içerden bir süre mıncıkladım bayağı bişey demedi. Sonra sordum ya dedim öptürmüyorsun ama elletiyorsun bu nasıl bi çelişki? Haklısın elini çek dedi
Not: 2. Görüşme olmadı
Yok ya öpüşmek elbet sevişmeye dönüyor. Haftaya askere gidiyorum bakalım ben duramam 1 ay kadınla temas etmeden. Artık bi kaç eskiye ağız eğcez napalımsaglik olsun kral , ellemek > opusmek bence
Öyle bir şey demedimHani senin tanrın yoktu