- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
@Oral Sever harcar mısın bu kızı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşim olmaz@Oral Sever harcar mısın bu kızı
Yok ya öpüşmek elbet sevişmeye dönüyor. Haftaya askere gidiyorum bakalım ben duramam 1 ay kadınla temas etmeden. Artık bi kaç eskiye ağız eğcez napalım
Beni forumdan bi tek sen özlücen zatenHayirli teskereler Serhan'im. Allah yardimcin olsun.
Komutan seni tekmil verdiğin memlekete karşı domaltır sen merak etmeYok ya öpüşmek elbet sevişmeye dönüyor. Haftaya askere gidiyorum bakalım ben duramam 1 ay kadınla temas etmeden. Artık bi kaç eskiye ağız eğcez napalım
@Barış Savaş bunun tasması gevşemiş yine ilgilenir misinKomutan seni tekmil verdiğin memlekete karşı domaltır sen merak etme
Sen askeriyeyi ne sandım yavrum? karısız duramazmış haspam@Barış Savaş bunun tasması gevşemiş yine ilgilenir misin
basılırTakdir edilesi fiziğe sahip olan bir dişi
Emrah benim dostumdur. beni sattığını unutmadim@Barış Savaş bunun tasması gevşemiş yine ilgilenir misin
ne zaman sattım lan seniEmrah benim dostumdur. beni sattığını unutmadim
bu gevşek ile muhatap olma dostum.Emrah benim dostumdur. beni sattığını unutmadim
Seksapalitesi yüksek güzel olmasadaTakdir edilesi fiziğe sahip olan bir dişi
@Feramuz Kayalar var yeni kankambu gevşek ile muhatap olma dostum.
böyle hikayeler anlatmak yasakAlanyaspor maçının olduğu gün birisiyle beraberdik kız öptürmedi ilk randevuda olmaz büyüsü kaçıyor diye. Sonra burnumla falan oynamaya başladı ne kadar sevimli falan diye iç çekiyordu zaafım bu falan dedi. Benimde zaafım var eşitlik o zaman diye elimi kıçına attım içerden bir süre mıncıkladım bayağı bişey demedi. Sonra sordum ya dedim öptürmüyorsun ama elletiyorsun bu nasıl bi çelişki? Haklısın elini çek dedi
Not: 2. Görüşme olmadı
Can sıkıcıymış üzüldüm cidden. Kızın instası var mıAlanyaspor maçının olduğu gün birisiyle beraberdik kız öptürmedi ilk randevuda olmaz büyüsü kaçıyor diye. Sonra burnumla falan oynamaya başladı ne kadar sevimli falan diye iç çekiyordu zaafım bu falan dedi. Benimde zaafım var eşitlik o zaman diye elimi kıçına attım içerden bir süre mıncıkladım bayağı bişey demedi. Sonra sordum ya dedim öptürmüyorsun ama elletiyorsun bu nasıl bi çelişki? Haklısın elini çek dedi
Not: 2. Görüşme olmadı