Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.983
- 20.730
- 2.333
Uğur'u dövse dövse Yasin döver hemde deplasmanda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A........ hürmetlerM......m ha....!!! Hürmetler...
Olum molum??? Böyle adminlik olmaz olsunSanane olum istediğim kişinin mesajını beğenirim.
Kendi zetalığında yaşamaya devam et ve bir daha beni etiketleyip kafa açma.
Bilmukabele...A........ hürmetler
Kaça açma kelimesi bana karşı kullanıldı, patenti bana ait.Olum molum??? Böyle adminlik olmaz olsun"Kafa açma" lafzını günlük hayatta eğer kullandıysan daha önce kafamı keserim üstat hürmetler...
Bana ait patent.Kaça açma kelimesi bana karşı kullanıldı, patenti bana ait.
Vesselam...ava giderken avlanma...hürmetkar efendi...Bilmukabele...
Doğru, üst kullanım hakkı almıştım sanırım Mustafaya karşı kullanmak için.Bana ait patent.
Neyse ne üstat o minvalde bir laf bile etmemiştir alpay hayatında...Temiz, efendi bir çocuk yanlışlıkla deşifre ettiğimden beri bana gıcık...Halbuki kötü bir şey yok ne güzel akademisyen akademisyen boğaza nazır takıl bunda ayıp bir şey yok ki...Kaça açma kelimesi bana karşı kullanıldı, patenti bana ait.
Mustafa çarşamba gecesi diye yine kafa çekiyor sanırım. İçip içip gelir yine alıntılar bu mesajımı.Doğru, üst kullanım hakkı almıştım sanırım Mustafaya karşı kullanmak için.
Ben ava çıkmıyorum kiVesselam...ava giderken avlanma...hürmetkar efendi...
Mustafa çarşamba gecesi diye yine kafa çekiyor sanırım. İçip içip gelir yine alıntılar bu mesajımı.
Olum molum??? Böyle adminlik olmaz olsun"Kafa açma" lafzını günlük hayatta eğer kullandıysan daha önce kafamı keserim üstat hürmetler...
Türünü mürünü derken o yazışmalarda haklı olduğumu görüsün laf sokmaya çalışıp sokamayınca gelip arkadaşını kurtarmak adına yetkini kötüye mi kullanıyorsun??? Admin de engellenebiliyor mu? Cidden soruyorum???Sana mı soracağım ne kullanıp kullanmadığımı.
‘türünü’ mürünü diyip millete laf edersen adice , admin gibi değil dilediğim gibi konuşurum.
Daha önce tokatlayabileceğim ilk insan olabileceğini ifade etmiştim. O yüzden ikile burdan ya da uslübunca cevap ver biz de ona göre yazalım.
Kafa açmaya devam edersen, forumun selameti için seninle ilgili radikal bir karar alacağım ve şutlandığın bir başka sosyal platform olacak burası.
Saplamak ava çıkmakmı oluyor ava sen çıkıyorsun anlattığına göre balkanlara gidip avlanıyorsun acaba oralarda başına neler geldi de bana böyle bir tavsiyede bulundunBen ava çıkmıyorum kisen dedin zeta jonesa saplarım diye...Hayırlı avlar...
Engellenebilse ilk engelleyecegim admin @Alpay Asma olurdu dogrusu.Türünü mürünü derken o yazışmalarda haklı olduğumu görüsün laf sokmaya çalışıp sokamayınca gelip arkadaşını kurtarmak adına yetkini kötüye mi kullanıyorsun??? Admin de engellenebiliyor mu? Cidden soruyorum???