alfa nedir?

Uğur'u dövse dövse Yasin döver hemde deplasmanda.

Sanane olum istediğim kişinin mesajını beğenirim.

Kendi zetalığında yaşamaya devam et ve bir daha beni etiketleyip kafa açma.
Olum molum??? Böyle adminlik olmaz olsun :) "Kafa açma" lafzını günlük hayatta eğer kullandıysan daha önce kafamı keserim üstat hürmetler...

Kaça açma kelimesi bana karşı kullanıldı, patenti bana ait.
Neyse ne üstat o minvalde bir laf bile etmemiştir alpay hayatında...Temiz, efendi bir çocuk yanlışlıkla deşifre ettiğimden beri bana gıcık...Halbuki kötü bir şey yok ne güzel akademisyen akademisyen boğaza nazır takıl bunda ayıp bir şey yok ki...

Olum molum??? Böyle adminlik olmaz olsun :) "Kafa açma" lafzını günlük hayatta eğer kullandıysan daha önce kafamı keserim üstat hürmetler...

Sana mı soracağım ne kullanıp kullanmadığımı.

‘türünü’ mürünü diyip millete laf edersen adice , admin gibi değil dilediğim gibi konuşurum.

Daha önce tokatlayabileceğim ilk insan olabileceğini ifade etmiştim. O yüzden ikile burdan ya da uslübunca cevap ver biz de ona göre yazalım.

Kafa açmaya devam edersen, forumun selameti için seninle ilgili radikal bir karar alacağım ve şutlandığın bir başka sosyal platform olacak burası.

Alpay reis yol versin de Uğuru gözleme gibi çevireyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sana mı soracağım ne kullanıp kullanmadığımı.

‘türünü’ mürünü diyip millete laf edersen adice , admin gibi değil dilediğim gibi konuşurum.

Daha önce tokatlayabileceğim ilk insan olabileceğini ifade etmiştim. O yüzden ikile burdan ya da uslübunca cevap ver biz de ona göre yazalım.

Kafa açmaya devam edersen, forumun selameti için seninle ilgili radikal bir karar alacağım ve şutlandığın bir başka sosyal platform olacak burası.
Türünü mürünü derken o yazışmalarda haklı olduğumu görüsün laf sokmaya çalışıp sokamayınca gelip arkadaşını kurtarmak adına yetkini kötüye mi kullanıyorsun??? Admin de engellenebiliyor mu? Cidden soruyorum???

Ben ava çıkmıyorum ki :) sen dedin zeta jonesa saplarım diye...Hayırlı avlar...
Saplamak ava çıkmakmı oluyor ava sen çıkıyorsun anlattığına göre balkanlara gidip avlanıyorsun acaba oralarda başına neler geldi de bana böyle bir tavsiyede bulundun

Türünü mürünü derken o yazışmalarda haklı olduğumu görüsün laf sokmaya çalışıp sokamayınca gelip arkadaşını kurtarmak adına yetkini kötüye mi kullanıyorsun??? Admin de engellenebiliyor mu? Cidden soruyorum???
Engellenebilse ilk engelleyecegim admin @Alpay Asma olurdu dogrusu.

Yetkisini kotuye kullanan insanlar gormek beni uzuyor.

Geri
Üst Alt