alfa nedir?

Türünü mürünü derken o yazışmalarda haklı olduğumu görüsün laf sokmaya çalışıp sokamayınca gelip arkadaşını kurtarmak adına yetkini kötüye mi kullanıyorsun??? Admin de engellenebiliyor mu? Cidden soruyorum???

Yanlışın var laf sokmaya çalışmıyorum. Bizzat görevimi yaparak uyarıyorum. Yolunu düzelt diye.

Arkadaş veya değil ona bakmam. Her yazdığın mesajda zehirli ok atıyorsun. Onun için açıkça uyarıyorum. Her konuda haklı olduğunu ispat etmek zorunda değilsin.

Sana mı soracağım ne kullanıp kullanmadığımı.

‘türünü’ mürünü diyip millete laf edersen adice , admin gibi değil dilediğim gibi konuşurum.

Daha önce tokatlayabileceğim ilk insan olabileceğini ifade etmiştim. O yüzden ikile burdan ya da uslübunca cevap ver biz de ona göre yazalım.

Kafa açmaya devam edersen, forumun selameti için seninle ilgili radikal bir karar alacağım ve şutlandığın bir başka sosyal platform olacak burası.
Yoksayamıyormuşuz admin olduğunuzdan ama gs basketteki arkadaşlarına ısrarla iletmediğin şu şutlanma sebebimin görselini de bırakayım da kimin dediği doğru çıkmış herkes görsün...Aylar öncesinden sen bütçeyi birebir tahmin et sonra yalancı deyip şutlasınlar sen de bunu dile getirme neyse teknik olarak seni yoksayamasam da fiili olarak yok hükmündesin benim için...GSBASKET KADIN TAKIM BÜTÇESİ.webp

Yanlışın var laf sokmaya çalışmıyorum. Bizzat görevimi yaparak uyarıyorum. Yolunu düzelt diye.

Arkadaş veya değil ona bakmam. Her yazdığın mesajda zehirli ok atıyorsun. Onun için açıkça uyarıyorum. Her konuda haklı olduğunu ispat etmek zorunda değilsin.
Eş zamanlı post atmışsın bu son cevabım ben benden fazla yetkisi olan bir önyargılıyla ne tartışacağım??? Haklı olduğum konuda kendimi forum kuralları çerçevesinde ispatlarım sana ne? Ha forum kurallarına riayet etsen de ikili tartışma istemiyoruz engelle dediler sadece 2 kişiyi engelledim şu an moderasyon açısından sıkıntı yok...Ama sen istisnasın yerini bilmeyip adi, oğlum filan diyebiliyorsun...Yoksayamadığım için teknik olarak engelleyemediğim için artık seni muhatap almıyorum...Hürmetler...

Eş zamanlı post atmışsın bu son cevabım ben benden fazla yetkisi olan bir önyargılıyla ne tartışacağım??? Haklı olduğum konuda kendimi forum kuralları çerçevesinde ispatlarım sana ne? Ha forum kurallarına riayet etsen de ikili tartışma istemiyoruz engelle dediler sadece 2 kişiyi engelledim şu an moderasyon açısından sıkıntı yok...Ama sen istisnasın yerini bilmeyip adi, oğlum filan diyebiliyorsun...Yoksayamadığım için teknik olarak engelleyemediğim için artık seni muhatap almıyorum...Hürmetler...

Teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt