# Alfred Finnbogason

Talha Çift

What a come back!
Büyük Kaptan
PHOTONEWS_10389029-262.jpg.h600.jpg

Vatandaki isim: Alfre? Finnbogason

Doğum tarihi: 01.02.1989

Doğduğu il: Reykjavík

Boyut: 1,84

Uyruk: Izlanda

Pozisyon: Forvet - Santrafor

Ayak: sağ ayak

Piyasa değeri: 9.000.000 €

21.500.000 TL

Oyuncu danışmanı: Sports Entertainment Group

Önümüzdeki sezon Drogba’nın ayrılmasına kesin gözüyle bakan G.Saray yönetimi özellikle forvet arayışına şimdiden başladı.Menajerler tarafından önerilen ve Hollanda Ligi’nde forma giyen İzlandalı Alfred Finnbogason bir anda listenin üst sıralarına tırmandı.

Adeta gol makinesi olan ve bu sezon 33 maçta 26 gol atan, ligde de 26 karşılaşmada 24 kez fileleri havalandıran Finnbogason için Mancini’nin de onay verdiği öğrenildi.

DEVLER DE PEŞİNDE

Heerenveen teknik direktörü Marco van Basten'in en önemli oyuncularından biri olan ve güçlü fiziğiyle de dikkat çeken 25 yaşındaki Finnbogason; Milan, Hamburg, Werder Bremen,Everton, Villareal,Napoli ve CSKA Moskova gibi kulüplerin de ilgilendiği bir isim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SOZTNWjJbVs[/media]

Ne diyorsunuz izleyen takip eden var mı ?

İhtiyacımızı karşılar mı ?

Ayağında top tutabiliyor mu ? Çalım atabiliyor mu ? Duvar olabiliyor mu ? Özlediğimiz Elmander , Necati , Baros'a benzer yada onlardan daha iyi olan özellikleri var mı varsa neler ?

Hollanda liginde çok gol atan forvetlere dikkat edilmeli.. bazilari iyi çikiyor (Suarez, Huntelaar), ama bazen çok berbat oyuncularda çikiyor: Vleminckx, Altidore, Pantelic, Afonso Alves.

Cöp.

Hollanda Liginde ben de en az 20 tane atarim.

İbrakadabra da Hollanda çıkışlıydı sanırsam.

Çok isim var.

Güncel hayata bakarsak Wilfred Bony en yakın örnek olur bence.

Elmander'e benzetiyorum ben. Pres yapar, pozisyonu sonuna kadar kovalar, vuruş stili de benziyor Elmander'e ama çalım atamaz, duvar olamaz.

Elmander'e benzetiyorum ben. Pres yapar, pozisyonu sonuna kadar kovalar, vuruş stili de benziyor Elmander'e ama çalım atamaz, duvar olamaz.

Çalım atamıyor , arkadan gelenlere Sneijder'e , Bruma'ya ve diğer kanat oyuncumuza vs. duvar olamayacaksa , pas istasyonu olamayacaksa hiç ama hiç gerek yok , videolar bilindiği üzere çok önem arz etmiyor ancak biraz oyuncunun stili hakkında bilgi veriyor illa ki , ben şahsen videoda pres özeliği , pozisyon kovalama özelliği gösterilmediğinden ; İzlanda'lı Burak Yılmaz diyecektim tabi biraz daha teknik , ayağına top yakışan versiyonu.

Geri
Üst Alt