ali ağaoğlu

Hükümetimizin yarattığı güzide zenginlerimizden.Ülke kocaman bir kamera şakası.

Utanmaz herif.

Belki zengin olmussun ama adam olamamissin.

Yani hakikaten paralı davar :) Bu ayrı bir cins, orada "millet fakir karanfil bırakıyor ben gül bıraktım" dedikten sonra kahkaha atanlar ayrı bir cins :red: Eskiden zenginlerin bir asaleti olurdu şimdi sermaye bu davarlara kaldı.

"Ortanca Hanım"

"Fakir olduğu için karanfil bırakıyordu ama ben gül bıraktım"

Vay arkadaş...

Şerefsiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

sonradan görme, görgüsüz davar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ortanca hanım ne ulan yasalara göre suç değil mi? Ama nerede uygulayacak adalet sistemi.

parayla zengin olunmuyor.rahmi koç'ta zengin bu davarda.mesut yar'ın programında ceketinin cebinden 30.000 tl çıkartıp sırıtarak gösteriyordu.parası olsa bile eşeklik baki kalmış.

trabzonspor çalhanoğlu daha çok ceza alsın diye cas a başvuruyor ağaoğlu halkı aşağılıyor bu tranzonlulardan soğumaya başladım

sonradan görme ayının vücut bulmuş hali..

eski türkiye'de sabancı ve koç vardı.. hiç bir şey olmasa efendi gibi konuşup toplum içinde mütevazi açıklamalar yapmaya çalışırlardı.. böyle kameralara görgüsüzlük yaptıklarını da pek görmedim..

bu yeni türkiye'nin zengini de bi boka benzemiyor..

Doneleri toplayalım

1- Ortanca hanım
2- Boğazda Yemek
3- Millet fakir karanfil bırakıyor, ben gül bırakayım dedim.

Dünyalara sahip olabilirsin, Ortanca diye nitelendireceğin kadar fazla karın da olabilir, boğazda yemek senin için her gece yaptığın bir etkinlikte olabilir. Ama parayla satın alamayacağın şeyler var. O sonda attığın kahkaha parayla edinemeyeceğin şeylerin sonucu.

Bunun gibi iş adamları son zamanda çoğaldı da çoğaldı sonradan görmeler Cengiz gibi, Ağaoğlu gibi millete küfreden, aşağılayan görgüsüzler.

hqdefault.jpg

Geri
Üst Alt