sezon bitmeden mi gitti
halen bursada ise o foto normal mi

Almanya'da buna fiziği dayarlar. Kuvvetlerince baya iyi birşeyler çıkar. Milli takımın forvet sıkıntısını çözecek bence çok doğru bir karar vermiş.

Almanya'da buna fiziği dayarlar. Kuvvetlerince baya iyi birşeyler çıkar. Milli takımın forvet sıkıntısını çözecek bence çok doğru bir karar vermiş.
Ben halen yanlis takima gittigini düsünüyorum. Hütter belki gladbacha da gidebilir. KESKE bir Streichin freiburguna gitseydi.. rüya gibi olurdu

Ben halen yanlis takima gittigini düsünüyorum. Hütter belki gladbacha da gidebilir. KESKE bir Streichin freiburguna gitseydi.. rüya gibi olurdu
Öyle evet. Burda çok kalicagini düşünmüyorum. Ülkede forvet yok bu çocuk milli takım için önemli. Merak ediyorum nasıl bir şeye dönüşecek Almanya'da

Kralllll HADI BAKALM

Frankfurt bunu aldığına pişman sanırım yok sakiralık verip kurtulmak istemezlerdi

Enes Ünal 2

Olmaz bundan Bursa'nın tüm maçlarını izliyorum.pres harici hiç bir özelliği yok,hırslı ama yetenekleri çok kısıtlı.diger forvet Batuhan kör de yetersiz..emirhan Aydoğan Bursa'nın en iyi futbolcusu,tam GS uygun harika bir futbolcu.Burak kapacak potansiyeli var ama yanlış kararlar veriyor.hatali pas top kaptırma çok fazla yapıyor.ismail cokcalis çok iyiydi keşke alabilsek.taha akyol 18 yaşında stoper son 8-10 maç şans bulmaya başladı ben bu kadar potansiyeli bir stoper 18 yaşında sadece ozan kabağı görmüştüm.kisaca Emirhan,İsmail,Taha 3 lusunu takip etmeliyiz.Ali akman seneye yavaştan ülkemize döner.

Eintracht Frankfurt, Ali Akman'ı 1 yıllığına NEC Nijmegen’e kiralayacak. (DHA)

Frankfurt'ta süre alamayacağını ismi ilk geçtiğinde yazmıştım, adamların hücum hattı çok iyi.

Hütter de gitti.

Baştan başa yanlış bir tercih oldu.

Akmanların vasıfsızi bizim alt yapıda starı bursa da. Böyle altyapının içine tukireyim. Gidin bursa altyapısını satın alın lan

Geri
Üst Alt