Ali Ay: "Serdar Aziz transferi bizi rahatlattı"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
110220161445126934754.jpg

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, takım kaptanı Serdar Aziz'in Galatasaray'a transfer oluşuyla ilgili olarak, ''Serdar Aziz'i satmak bize mali açından nefes aldırttı'' dedi.

Başkan Ali Ay, katıldığı iftarda yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Takımdan ayrılacak oyuncuları belirlediğimizde bu listede Serdar Aziz yoktu. Gelir getirecek isimleri düşünürken kaptanın transferi bize nefes aldırdı. Bir stoper satışından bu miktar gelir ettiğimiz ve artı üç oyuncuyu bonservisiyle birlikte aldığımız için mutluyuz. Bu sene iyi bir takım olacağız, ama seneye tecrübe kazanmış gençler ve yıldızlara taş gibi bir takım haline geleceğiz."

BANKA BORCUNU BİTİRMEK İSTİYORUM
Başkanı Ali Ay, kulübün mali durumu konusunda da şunları söyledi:

"Benzinlik projelerini çok önemsiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve ilçe belediyeleri bu konuda bizlere çok destek veriyor. Bursaspor olarak bu projeleri gerçekleştirdiğimizde önemli gelire kavuşacağız. Mali durum düzeliyor. Şimdi ilk hedefim 70 milyonluk ve bize yılda 16 milyon faize mal olan banka borcunu bitirmek. Onu da temizlemek için çalışıyoruz. Ondan da kurtulduğumuzda önümüz tamamen açık görünüyor. Bugün itibariyle geriden gelen 2 aylık ödemeleri de bitirdik. Geldiğimiz nokta umut verici ve iyi gidiyoruz."

Fanatik

Rahatlatır tabi verdik 4.5 milyonu banada verseler şezlongdan resim atarım.

nefes bile aldırmadık demiş.

size nefes aldırmakla kalmadı senelik 2 milyon euro garanti para ile komisyonculara da nefes aldırttı.

Tabi rahatlatir.

Kac senedir bu herifi bize kilitlemeye calisiyordunuz, sonunda bütün ugraslarinizin meyvesini aldiniz ve bunu basardiniz.

taraftara sirin gozukmek icun soylenen laflar
samil ve sivok ikilisini izleyeceksiniz diyecek hali yok

Kırmızı bölüm utanç verici.

1-2 sene sonra aglarlar niye sattik diye

11_d.jpg

Biz de 2 sene sonra Serdar'ı 20 milyon euroya avrupa'ya yolladığımızda rahatlayacağız.

Tabi o 2 senede de Serdar'la gelen 2 şampiyonluğu kutlayacağız.

Bursaspor Başkanı Ali Ay: Serdar'a karşılık 4.5 M Euro+Sercan ve Furkan'a razıydım.Bilal'i de istiyoruz dedim. Verdiler,Bilal'i almış olduk.

:asd22:

Ben nasıl bir çarpık ilişki ben anlamadım. İyi ki Muslera'yı falan istemedi.

sneijderle bire bir takas etseydik keşke

shom agizlilar sayesinde bilalden olduk ve cemali elimizde kaldi
thx shom agizlilar

Geri
Üst Alt