Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.949
- 12
- 343
Kendin yazip kendin cevapliyorsun. AKP makepe anlmamam ben. Yazdigina cevabi bir evel ki mesaj da verdim. Kulupten istedigi yetkileri alamadi ve kendisine guvenilmedigini hissedip gitti.Şu kalınlaştırdığım kısımdan sonra okumak içimden gelmedi ama gene de devam ettim. Ünal Aysal niye gitmiştir o zaman ? akepe hükümetinin kuyusunu kazmıştır falan gibi zırvalıklara girersin şimdide,milletin işi gücü yok Aysal gibi etkisiz elemanla ilgilenecekler. Güldürmeyin Allah aşkına.
Aysal'ı, Galatasaray düşmanları zorla bıraktırdıysa hay Allah razı olsun onlardan Terim'in gidişinden sonra yaptığı zırvalıkların ardı arkası kesilmedi,Adem Çakar'ın deyimiyle kulübü Aziz'e versen onun bile yaparken vicdanı sızlayacak işler yaptı.
Egom yok, o dedigin oldugunda eger yuklu bir tazminat odeyecek olursak yanildigimi acik acik soylerim. Ama yineliyorum, Aysal tazminati yok dedi ama mevcut yonetimden kimse acik bir sekilde yuklu bir tazminati var demedi. Sadece mimikler ve ustu kapali laflarla laf oyunu yaptilar.Prandelli'yi kovmak işine gelmedi çünkü kulübü iyice batırdığının farkındaydı, Prandelli'yi de kovarak bu batmışlığı iyice gün yüzüne çıkarmak istemedi belkide kaçmasının en büyük sebebi Prandelli olayıdır. Hala Prandelli'nin bu takımdan yüklü bir para alacağından haberi olmayan adamlar var neymiş yeni yönetim uyduruyormuş, Prandelli ile anlaşılsın verilecek parayla anlarlar neyin ne olduğunu.
8 sezon görevde kalmış 6 kere şampiyon olmuş 1 kere lig ikincisi uefa kupası,cl başarıları,süper kupayı kazanan kadroyu oluşturmuş sen geliyorsun ikinci gelişindeki başarısızlığı anlatıyorsun, bunda ki amaç nedir ? bir düşün lütfen.
Amacim senin tuttugun insanlarin olumsuz islerini anlatmaman ve ayni zamanda tutmadigin insanlarin olumlu islerini dile getirmemen, Ben ise Terim'in de gunahlarini sevaplarini, Aysal'in da gunahlarini sevaplarini acik acik yazdim. Sen yazamadin cunku adil biri degilsin.
Cok enteresan seyler okuyoruz. Terim'le Madrid'den 6 yedigimizde basarisizlik diyemeden 'Burak o golu atsa bilmemne olur' dedin, Mancini ile sadece 'basariliydik ama sansliydik' diyebiliyorsun. Yine adaletsizligini ve Galatasaray'dan ziyade Galatasaray'in degerlerine deegr verdigini suan her GSCimbom sakini okuyor. 5'ten fazla mac sayarim onu da curuturum. Kopenhag, iki Juve maci, Bursa maci, Eskisehir maci, Trabzon maci ilk aklima gelenler.Real Madrid'den 6 yediğimiz maçtaki oyunu ne Aysal ne Prandelli oynattı o maçta 47. dakikada Burak o kafa golünü atsa belki galibiyet bile gelirdi öyle bir maçtı ama olmasa bile öyle takımlara farklı yenilmek çok büyük olay değil sonrasında Mancini ile gruptan çıkmamız başarıdır elbette ama şanslı olduğumuzu da kabul etmek lazım herkes şimdi Mancini hayranı kesilmiş ulan Mancini takımın başındayken herkes sövüyordu unutmadık.
Şu 2 italyanın iyi oynattığı maç sayısı 5 değildir yapmayın.
Yaptigin bir varsayimi nasil curutmemi bekliyorsun? Varsayim yahu adi uzerinde. Ama su kadarini diyeyim, 6 macin 4'un de 2 tanesi Arena'da olmak uzere puan kaybedildi Mancini takimi devralmadan. Yani 6x3=18 puan ederken Fatih hoca 6 macta 2 galibiyet 4 beraberlik alarak 10 puan toplayabilmistir. Her6 haftada 10 puan demek 12 haftada 20 puan, 24 hafta 40 puan demektir. Yani bu 30. haftada 50 puana tekabul ediyor. Geriye kalan maclari kazansa da sampiyonluk gitmis oluyor. Duz matematik tabi form grafikleri hep degisir ve Unal Aysal belki de devre arasinda bi Sneijder ve Drogba daha getirip Terim'in sacmaliklarini örtebilirdi, ayni 3. Terim doneminin 2. sezonunda oldugu gibi.Terim olsa geçen sene de şampiyon olurduk ben bundan eminim hadi çürüt bu tezimi ? Mancini ile bir ara farkı 3'e kadar indirdik ama en malca maçlarda puan kaybettik Terim olsa bunu kötü değerlendirmezdik. Bunu 8 sezonda 6 şampiyonluğuna dayanarak söylüyorum.
Terim'li dönem ki derbiler ile Terim sonrası dönem ki derbileri bir karşılartır istersen direk yanıtı bulursun.
Son olarak da süper kupada rezil olduk kimseyi kandırmayalım.
Peki...Hadi anlat bakalım Terim'in yaptıklarını.
Dur tahmin ediyim:
Demirörenin yanına gitti - (gitmedi,gitmek zorunda kaldı ali dürüst veya adnan öztürkün bir açıklaması var ''terim zaten gönderilecekti'' diye bu bile herşeyi açıklıyor,aysal gördüğüm en yalancı adamdır hala buna inanan insanların olması çok kötü)
Burak-Selçuk'u takıma bela etti - (bela ettiği gibi ikisinden de sonuna kadar yararlandı 1 sene önceye kadar ki selçuk inan başlığına bakın bunu görürsünüz, burak yılmazın en iyi olduğu sezon sonu 'buraktan beklentilerimiz farklı' diyerek postayı koydu,öncesinde ilk 11'den kesti taraftar ayaklandı bunları da unutmadık)
Benden yazmami istemistin ama yazacak cok az kelime birakmissin. Lutfen devam et boyle daha kolay oluyor.
Terim dönemi oyuncular %200 fazla performans veriyordu yeni gelen teknik adamlar bunları oynatamadı.
Terim dönemi yapılan transferlerin %70'i tutmuştur,8. aldığı kadroyu mucizevi bir şekilde yeniden yaratmıştır Galatasaray'ı bu günlere getirmiştir şükretmeyi bileceksiniz.
O son bir kac kelimene her turlu katiliyorum. Galatasaray'in bugunlere eglmesine neden Fatih Terim'dir, ama kismen... O kadar da haksizlik yapma Fatih hocaya :asd22:
Sacma bir soru. Sonucta Aysal dogru bir hamle ile Terim'i getirdi ve Galatasaray'i dustugu batakliktan cekti aldi. Dahice bir planlama bana sorarsan.Ayrıca sana özel bir sorum daha var Aysal 8.olunan sezondan sonra Mancini ve Prandelli'yi getirseydi şuan ki durumumuz ne olurdu ?