Ali Dürüst Adaylığını Koyabilir

Melih Akan

Berlin Panteri
ali_durust_sampiyonluga_ulasmamiz_icin_bu_maci_kazanmaliyiz_h120788.jpg

Olağanüstü kongre öncesinden "satranç" devam ederken camianın ağır ağabeyleri her gün birer toplantı gerçekleştiriyor.

Camianın etrafından toplandığı isimlerin başında da
Ali Dürüst geliyor. Dürüst; Albayrak ile birlikte Aysal'ın yönetiminde yeniden yer almaya sıcak bakabileceğini açıkladı ama bu formül Aysal'dan pek de karşılık bulmadı. Bunun üzerine Dürüst'ün bu kez elini taşın altına koymayı ciddi ciddi düşündüğü ve doğru zamanı beklediği iddia edildi.

İnan Kıraç,
Selahattin Beyazıt ve Alp Yalman ile görüşüp fikir alacak olan Dürüst'ün olası yönetim kurulunda Abdurrahim Albayrak, Refik Arkan, Mete Başol ve Ali Gürsoy'un yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Süren ve Aysal da dışarıdan destek verecek.

Aysal'ın başkanlığında Dürüst ve Albayrak dönmeli, Aysal devam kararından dönmez ise Ali Dürüst başkan olsun.

Ali Dürüst'ün serveti Ünal Aysal'ın servetinin 10'da 1'i falan kadardır en fazla, o bile şüpheli. Bence bundan çekiniyor.

ali dürüst 2. adam olarak cok cok daha faydali olur bence...

umarim ünal aysal ikna edilebilir...

aksi takdirde onun tarzinda bir baskan adayi bulunmali..

süren, yalman vs. gibileri artik vadesini doldurmustur... kulübü ileriye tasiyabileceklerini sanmiyorum.

Unal Aysal daki prestijin % kacina sahiptir bu agabey ?

HTC One cihazımdan gönderildi

Başkan olarak hayal bile edemiyorum.2. başkanlık için biçilmiş kaftan.

servet ne alaka aysal kulübe paramı aktardı saçma sapan servet tartışmaları yapmayın ali dürüste gelince 2.başkan daha iyi olur ama sağlam başkan lazım

Kendisine çok güveniyorum ama başkanlık için Özhan Canaydın gibi olur mu korkusu da yok değil.

gs lisesi mezunuymuş ve 60 yaşındaymış şaşırdım ikisinede. yaşını hiç göstermiyor. keşke aday olsa.

Geri
Üst Alt