Ali Dürüst: "Kupa vermek de, almak kadar güzel"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
ali-durust-kupa-vermek-de-almak-kadar-guzel--3524324.Jpeg

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst, kupa töreninin ardından konuştu. Galatasaray'da yönetici olduğu günler hatırlatılan Dürüst, "Kupa vermek de almak kadar güzel" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a şampiyonluk kupasını veren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst, kutlamaların ardından konuştu. Şampiyonluk yarışının son maça kadar devam ettiğini söyleyen Dürüst, "Amacımız bunu sağlayıp futbolun değerini yükseltmek. 1 takım şampiyon olacaktı, bu sene Galatasaray oldu ve kupasını verdik. Önümüzdeki sene yarış devam edecek. Bu kupayı verecek olmak benim için heyecan vericiydi. Kupayı almak da güzel, vermek de güzel. Ancak şu anda TFF yöneticisi olarak Ali Düşmez’le birlikteyiz. Kendisi dün de Erzurumspor’un kupasını verdi. Herkes kupasını aldı, inşallah önümüzdeki sene güzel bir sezon geçecek" dedi.

Ali Düşmez de, Dürüst'ün sözlerine katıldığını belirterek, "Bu güzel bir oyun. Biri bitiyor, diğeri başlıyor. Çok heyecanlı bir lig geçti. Spor adamı olarak çok mutluyum" diye konuştu.

sampiy10

Bilerek Hoca ile Papaz oldun degil mi, bize gerin dönsün diye

Kupayı asık suratlı tüpçünün kankalarından birindense Ali Dürüst'ten almak güzel.Elbet orta vadede yönetim kadrosuna yeniden katılacaktır,geçmişteki hizmetlerini unutmuş değiliz.

Kupayı asık suratlı tüpçünün kankalarından birindense Ali Dürüst'ten almak güzel.Elbet orta vadede yönetim kadrosuna yeniden katılacaktır,geçmişteki hizmetlerini unutmuş değiliz.
Ben şahsen kupayı tüpçü den almak isterdim. Ayrı bir keyif katıyor kupa törenine

reis uefa başkanı ol orda da bu duyguları yaşayalım reis

o dönem çok eleştirilmişti fakat luce yi de elımızden o sebeple aldı gibi
alsın bi tarafına koysun.
hayırlısı oldu. allah korusun luce gelse sürünmeye devam ediyorduk belki. uefa falan da yalan olurdu 6. falan bitirdik ligi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst, kupa töreninin ardından konuştu. Galatasaray'da yönetici olduğu günler hatırlatılan Dürüst, "Kupa vermek de almak kadar güzel" ifadelerini kullandı.

fht-kupa530_16_9_1526850012.webp

Galatasaray’a şampiyonluk kupasını veren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst, kutlamaların ardından konuştu. Şampiyonluk yarışının son maça kadar devam ettiğini söyleyen Dürüst, “Amacımız bunu sağlayıp futbolun değerini yükseltmek. 1 takım şampiyon olacaktı, bu sene Galatasaray oldu ve kupasını verdik. Önümüzdeki sene yarış devam edecek.

Bu kupayı verecek olmak benim için heyecan vericiydi. Kupayı almak da güzel, vermek de güzel. Ancak şu anda TFF yöneticisi olarak Ali Düşmez'le birlikteyiz. Kendisi dün de Erzurumspor'un kupasını verdi. Herkes kupasını aldı, inşallah önümüzdeki sene güzel bir sezon geçecek” dedi.

Ali Düşmez de, Dürüst’ün sözlerine katıldığını belirterek, “Bu güzel bir oyun. Biri bitiyor, diğeri başlıyor. Çok heyecanlı bir lig geçti. Spor adamı olarak çok mutluyum” diye konuştu.

Sözcü

şizo Mirçeayı dursunun elinden alıp milli takıma çaktığın için teşekkürler Ali Başgan.

Geri
Üst Alt