Ali Dürüst'ten Açıklama

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Ali Dürüst açıklamalar yapmış...

Aslan Statistic @AslanStatistic · 13 dk.13 dakika önce

Ali Dürüst:Biz 2 sene Aysalla çalışırken o başarılıydı biz de başarılıydık. Son 15 ayda kendisini başarılı görmediği için seçim kararı aldı.

Aslan Statistic @AslanStatistic · 14 dk.14 dakika önce

Ali Dürüst : 1996'dan beri Galatasaray'ın içindeyim ; hizmet etmeye devam edeceğim.

Aslan Statistic @AslanStatistic · 15 dk.15 dakika önce

Ali Dürüst : Galatasaraylılar geleceğini düşünmeye başladığında kavga ortadan kalkacak.

Ali Dürüst : Galatasaray'da liseli , lisesiz ayrımı yoktur.

Ali Dürüst : Ünal Aysal'ın devam etmesi için başkan adaylarına "girmeyin" telkininde bulundum.

Ali Dürüst : Galatasaray'da futbolun idari ve finansal kısmıyla ilgileneceğim.

Aslan Statistic @AslanStatistic · 16 dk.16 dakika önce

Ali Dürüst: "Biz bu takımla şampiyon olduk. Demek ki teknik sorunlar değil, idari zafiyetler var. Şimdi elimizden geleni yapacağız"

Aslan Statistic @AslanStatistic · 17 dk.17 dakika önce

Ali Dürüst: "Cesare Prandelli'nin geleceği çok açık. Çok başarılı olacak. Bize çok uyan bir hoca."

Aslan Statistic @AslanStatistic · 43 dk.43 dakika önce

Ali Dürüst : Sneijder konusunda aceleci değiliz.Önümüzde 1,5 yıl var.

Keske Alp Yalman olsaydi

Ölür müsün öldürür müsün pranDELİ ve Sneijder yorumları için

Ben de buraya takıldım:

Ali Dürüst: "Biz bu takımla şampiyon olduk. Demek ki teknik sorunlar değil, idari zafiyetler var.

Bu şeye benzemiş: "Benim arabam daha hızlı , demek ki ben daha yakışıklıyım" gibi bir şey... :sorrow:

Ali Dürüst: "Cesare Prandelli'nin geleceği çok açık. Çok başarılı olacak. Bize çok uyan bir hoca."

Aahahahahahhaahahahahhaa

Prandelli bize uygun hocaymış. Helvacıya söyleyelim de bize helva pişirsin. :(

Şakadır bu yav! Ali Dürüst gibi adam böyle açıklama yapmaz sanmıyorum :red:

Edit: İlla dortmund takımından 8 yemek ki gerekiyor bu hoca müsveddesini kovmak için ne yapmaya çalışıyor bunlar?

Koskoca ülkede bu kisilerden daha zeki insanlar yok mu ya? Milyonlarca taraftar ve rakibin taraftari bile Prandelli ne kadar vasat oldugunu görüyor, bizim vizyonsuz yönetim hala onu israr ediyor.

Artik BvB maçindan sonra mi, S. Saraçoglu da mi, bir sekilde sezon bitmeden önce kovacaklar adami.

Sonra da Moyes gibi daha rezil verici bir t.d.le daha rezil sonuçlar alacagiz.

Bunlar Dortmund 'tan fark yesek bile kovmayacak hocayı, yolunu hazırlıyorlar şimdiden.

Buldular mis gibi işine karışabilecek, para pul derdi olmayan adamı. At koşturuyorlar tabii.

tamamdir dortmund macindan sonra yeni hoca belli olur

Söylediklerinin bazı noktalarına katılmasam da Ali babaya saygım var

ali dürüst böyledir bişey söyler hep tersini yapar. dumur olayını seviyor.

liseli lisesiz ayrımı yok derkende bunu ortaya koyuyor zaten.

Samp. Ligi umurlarinda degil gibi. Tek hedef gorevleri bitene kadar sampiyon olmak.

Prandelli kisilik olarak iyi biri olabilir ama teknik olarak kocaman bir 0.

ali dürüst böyledir bişey söyler hep tersini yapar. dumur olayını seviyor.

liseli lisesiz ayrımı yok derkende bunu ortaya koyuyor zaten.

aynen ali durust disariya kati suretle koz vermez. fazla aciklama yapmaz.

yonetim olarakta prandellinin arkasinda olduklarinin altini devamli olarak ciziyorlar. Beyler benden soylemesi ama prandelli yolcu gibi.

turkiyede ne zaman hocanin isine son vermek gibi bir dusuncemiz yok aciklamasi yapiliyosa yakin zamanda sutluyolar. Yeni yonetimde surekli kovmayacaz diyo.

Yolun sonu geldi. Catlak vermemek icin genellikle bu tur aciklamalar paylasilmaz.

Ali Dürüst ne dediğine belkide en son bakılacak kişi ,
bunu kötü manada söylemiyorum ben bildim bileli böyle çok şey söyler gibi ama aslında hiçbirşey söylemiyormuş gibidir ,
politiktir ve stratejisyendir bence söylemlerine değil eylemlerine bakalım .

Geri
Üst Alt