Ali Dürüst'ten Açıklama

Şakadır bu yav! Ali Dürüst gibi adam böyle açıklama yapmaz sanmıyorum :red:

Edit: İlla dortmund takımından 8 yemek ki gerekiyor bu hoca müsveddesini kovmak için ne yapmaya çalışıyor bunlar?
Tam onlarin istedikleri bir hoca aslinda Prandelli. Dedikleri herseyi uyguluyor. Sneijder yedek diyorlar, cart yarin yedek, Sabri ilk 11 diyorlar hemen 11 de. Yarin ki kadroya bir bakin, kesin yonetimin eli var. Prandelli i istedikleri gibi kullaniyorlar.

Sneijder'i gönderme işini aliştira aliştira söyleyip yol yapiyorlar. Bunu Prandelli üzerinden yapmaya çalişiyorlar. Onlar bilmiyor mu Prandelli'nin berbat oldugunu?

Ali Dürüst ne derse tersi olur. :) Prandelli'yi şutlayacaklar belli ki.

Sneijder gidiyor iste milleti aptal yerine koymayin, allah belanizi versin. Her sevdigimizi kopartmayin bizlerden.

Tam onlarin istedikleri bir hoca aslinda Prandelli. Dedikleri herseyi uyguluyor. Sneijder yedek diyorlar, cart yarin yedek, Sabri ilk 11 diyorlar hemen 11 de. Yarin ki kadroya bir bakin, kesin yonetimin eli var. Prandelli i istedikleri gibi kullaniyorlar.
Eğer öyle ise allah belalarını versin ne diyeyim başka :red: Onu geçtim bu kulüp içerisinde neden özellikle Wesley Sneijder üzerine oynanıyor devamlı onunla alakalı açıklamalar yapılıyor?? Bazı renkdaşların dediği gibi bunlar ciddi ciddi Wesley'i satmayı düşünüyorlar sanırım hatta belki Muslera'yı! Ulan zaten takımda elle tutulur üç tane adamın var; Fernando Muslera, Felipe Melo ve Wesley Sneijder... Bizim bu adamları el üstünde tutmamız lazım ama Ali Dürüst gibi bir adamın bile yaptığı açıklamaya bakıyorsun saçmasapan... Anladık tamam borç var ama sen bu borcu en iyi adamlarını satarak ödersen o stadyuma gelecek taraftar bulabilecekler mi acaba merak ediyorum. Kulüp olarak ne yapmaya çalıştığımızı cidden anlayamıyorum. Yav RTE herhalde el altından konuştu bunlara "bu ülkede futbol ligi falan istemiyorum spor istemiyorum ki zaten yakında hepsini kaldıracağım" gibisinden :D Bu saçmalıklara başka bir açıklama getiremiyorum :)

Kimse kusura bakmasında bizim en iyi yöneticimiz adnan öztürktü

Çok şükür 7 aylığına geldi bu yönetim. Kötünün iyisi zaten Alp Yalman yönetimi tam bir facia olurdu hem de uzun süreli.

galatasarayda transfer bitmez tayfasından bi adam,ne ara bu kadar kral olduruldu anlamıyorum.

Geri
Üst Alt