Ali Ece Evlattan Daha Evlat !

Bora Evgar

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Ali Ece:Taraftar; Sabri,Umut,Yekta ve Aydın'a eleştiri yaptı.Sneijder ve Muslera'ya yapmadı. Neden mi ? Çok basit futboldan anlıyorlar.

Ali Ece: Beşiktaş'lı doğmasaydım eğer taraftarları sayesinde kesinlikle Galatasaray'lı olurdum.

Arif Erdem Sneijder'i eleştirir Ali Ece sahip çıkar, Hakan Ünsal sabriyi savunur taraftarı eleştirir Ali Ece sahip çıkar sizce kim Galatasarayın evladi??.

Ali Ece:Taraftar; Sabri,Umut,Yekta ve Aydın'a eleştiri yaptı.Sneijder ve Muslera'ya yapmadı. Neden mi ? Çok basit futboldan anlıyorlar.

Ali Ece: Beşiktaş'lı doğmasaydım eğer taraftarları sayesinde kesinlikle Galatasaray'lı olurdum.

Arif Erdem Sneijder'i eleştirir Ali Ece sahip çıkar, Hakan Ünsal sabriyi savunur taraftarı eleştirir Ali Ece sahip çıkar sizce kim Galatasarayın evladi??.

hamza hamzaoğlu

Diger konuda yazmistim bu adam baska takimlar hakkinda gayet mantikli konusuyor benim denk geldiklerime göre. Ama konu Besiktas olunca mantik boyutunu kaybedebiliyor.

Futbolculuk dan yorumculuga gecmedigi icin de yerlileri koruma yerlileri pohpolama gibi de bir derdi yok bizim eski futbolcularimiz gibi.

Ali Ece'nin bjk'li damarı olmasa iyi adam aslında.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada zaten ne cekiyorsa Evlatlardan cekiyoruz. Basimiza ne geliyorsa o sözde evlatlar sayesinde geliyor.

Vefa vefa vefa diye zirlamaya o kadar bayiliyorlar ki.

Hakan ünsal arif gibi sözde GS li iki ırkçıyı izleyeceğime 1000 kere bjk lı objektif adam Ali eceyi izlerim.Bu adam her zaman doğruları söyler.

Ali Ece, Mehmet Demirkol, ve Ugur Meleke. Yorumculugu cok iyi beceren, yani fikirlerini mantikli bir sekilde paylasabilen insanlar, bir okadar da populisttirler. Bu adamlar sosyal medyayi iyi takip edip, yorumlarini, taraftarin keyifine göre dizayn ederler.

Bu arada zaten ne cekiyorsa Evlatlardan cekiyoruz. Basimiza ne geliyorsa o sözde evlatlar sayesinde geliyor.

Vefa vefa vefa diye zirlamaya o kadar bayiliyorlar ki.
Hamzadan kurtulduk diye sevinirken Sarı saçlım Semih açıklama yapıyo ve içindekileri döküyo Resmen Yabancılara yabancılık çektiriyolar

taraftarı yönetim ve dengetör 5 ay önce taksaydı şimdi burada çok başka şeyler konuşuyorduk ş.liginde 2.tur daki rakiplerin analizini yapıyor olurduk !!

Evlat kavramının da altı boşaldı önce futbolcular sonra linçsever taraftar tarafından. Taraftara kabahat bulmak zor tabi bu konuda, taraftarlık etkiye anında tepki vermeyi gerektirir Galatasaray'da. Biat olmaz.

Kimi takımlarda diğer oyuncuların seviyesinde olmamasına rağmen o takımın altyapısından veya büyük başarılarından arta kalan 1 oyuncu olur. Genel resme bakınca sempatik bile gelir bu tür oyuncular, yıldızları da rahatsız etmez taraftarı da. Kulüp için bayrak oyunculardır.

Ama bizde nerdeyse bütün yerli oyuncular bu kontenjandan yer bulabildiği için bariz bi suistimale dönüşmüş durumda. Dolayısıyla misler gibi bi futbol terimi olan "evlat" oldu bize zıkkım.

Prandelli hakkindaki açiklamalari görmezden gelirsek, kendisi Ugur Melekeyle belki de ülkenin en iyi spor yorumcusudur

Bandanalı doğru konuşmuş bu sefer :005:

Hamzator sayesinde evlat,denge ve icimizden hallederiz kelimelerinden nefret eder oldum.

Ali Ece gizli Galatasaray lı demek ki ama dönek demesinler diye duruş sergiliyor işte :) gönlü bizimle yeter ya.

Daha ne desin cok guzel konusmus hakan unsal hasan sas arif erdeme ornek olsun bakip utansinlar.

Eski futbolcuların yerlileri savunması gayet normal arkadaşlar..Bilmediklerinden değill yapmaları gerekiyo.. Bugün galatasaraya hoca olmak isteyen her galatasaraylı eski futbolcunun yolu Selçuk Burak Sabri den geçer..Fenerli eski futbolcunun hocalık yardımcı hocalık vs vs yolu fenerde Volkan Caner G.Gönülden geçer..Bu adamlar biliyolarki Sneijder dünyaları atsa da kulüpde bugün var yarın yok.Alex Hagi hangisi daim oldu..Ama Ümit Davala Emre Aşık TugayKerimoğlu Aykut Kocaman vs vs hala kulüplerinde ilk akla gelen isimler oluyo.
Bu şartlar altında Hayatının bir döneminde eski kulübünde hoca, yardımcı hoca ,idari menejer ,yönetici ya da teknik işler sorumlusu vs vs gibi bidolu profesyonel işden birini isteyen eski futbolcu mecburen o kulübde kalıcı olacak adamlara yağ çekecek.. Zıt düşmeyecek..

Ali Ece Uğur veya mehmet demirkol böyle bi amaca hizmet etmedikleri için tarafsız ya da taraftarın hoşuna gideceke şeyleri söyleyip okunurluğunu arttırmak peşinde olur..

Velhasıl ileride gazetecilik hedefleyen taraftarla arasını iyi ediyo..İlerde kulüpde çalışmak isteyen o kulübün kalıcı potansiyelli yerlileriyle...

Geri
Üst Alt