ali ece ile boşa doğru

Emin Empak

Aslan Üye
NTVSpor'un en yakın zamanda takvimine eklemesi gereken programdır. Pek çok romantik izleyiciyi kendine çekeceği aşikar olan bu program ülkenin zaruri ihtiyacıdır.

Arsenal - Beşiktaş eşleşmesinde Fulham sempatisini anlatan Ali bu programda bol bol total futbol ve Bilic överse ihya edecektir. 2 doz boş yaparak başlayan program Chelsea Fulham maçında maçın adamı seçilen Kerim Frei ve turu getirecek olan sağ bek transferleri ile zikirle devam eden huuuu'lar eşliğinden İskoç ligi güzellemesi yapılıp İstiklal marşıyla kapatılabilir.

Kafasında saç yerine şapka yetişmiş olan bir abimiz. Güzel program olacaktır. Bekliyoruz..

Hakikaten çok boş konuştu ,

merak ediyorum inanarak mı söylüyor yoksa trbün mü yapıyor ,

Trtsporda mustafa doğan ile falan programları vardı severek izliyordum ama sonra bozdu

Atiba Merter trafiğini çözer tespitiyle şaha kalkan Ali, Almeida'yı boğaz trafiğine benzetirken, Demba Ba'yı da Karşıyaka sahiline benzeterek trafik gönüllülerini hoşnut edecektir.

Biraz önce "Demba Ba'yı nereye kesiyorsun, sokakta yolunu bile kesemezsin." diyerek ağlatmıştır.

Şu anda Karabük, St. Etienne eşleşmesini yorumlarken konuyu işçi sınıfına getirmek için çırpınmaktadır.

Bende izliyorum şu anda mecbur AL kura çekimi için ve açık söyleyeyim bu kadar boş konuşan başka bir yorumcu görmedim.

ahmet çakar seviyesindedir

bunu da mı infantino çekti felan diyo

leş oğlu leş

bunu beğenenler var ya :D

demirkol bjknin şansı %25 diyo (ayıp olmasın diye oda)

Buda diyoki iyi bir sağbek alırsa o %30a çıkarmı diyo :D

İnfantino'nun kurada şike yaptığını ve Türk takımlarına sürekli en zor takımları çektiğini 69 kez söylemese iyiydi.

Geri
Üst Alt