ali ece ile boşa doğru

ya bu adam kurumsal değil anlatabiliyor muyum

bilgisi felan umrumda değil

nebil evren tsnin rakibi rostov diyince "ooo ne oluyor ya bunu da mı infantino çekti" diyor

ahmet çakar gibi komplocu

bıraksalar toplar titreşimli şöyle böyle anlatacak

kesinlikle ntvspor gibi kurumsal olan bir kanalı bozmuştur

Fm ci bir abimizdir.Hangi takımlı olursa olsun sırf Fmci olsası yeter. :D

Hatta cm cidir.

cm 2-3

hızlı konuştuğundan çoğu lafı anlaşılmayan sürekli taraftar ağzıyla konuşan çok şey bildiğini sanan bu yüzden saçmalayan beşiktaşlı yorumcu

Yuh Elano'yu mu tanımıyordu millet, hiç unutmam gecenin 3'ünde arkadaştan gelen mesajla uyanmıştım ki 5 tane alarm aynı anda çalsa uyanamayan biriyim. Sabaha kadar şaşkınlıktan , mutluluktan, heyecandan uyuyamamıştım. Elano o yıllarda yaptığımız en imkansız transferlerin başında gelir.

ntv ye yakışır böyle vasat yorumcular. zaten bi mehmet demirkol var-DI- onun da ayarını bozdular. o da iyice azizbahçeye bağladı. bu çizgilerini bozmazlar

Zaten bu tür şeylerin olduğunu yazdım elbette ayarlıyorlar ama Trabzon'un rakibini duyuyor, haydaaaaaa onu da İnfantino çekmiş diyor, Karabük için keza aynı yani ben dinlemekten bıktım , o kendini tekrar etmekten bıkmadı, bu da yetmedi Zenit çıkmasın , sponsorlarlar onları destekler falan filan dedi. Bunları zaten biz her yerde konuşuyoruz, o daha farklı şeyler söylemek için orada oturup, para alıyor. Az daha zorlasa Gs mason lobisi , Platini, Fransız ya tabi para Gs'ye gitsin diye yolladı Arsenali falan diyecekti.

severim ali eceyi futbol bilgisi çok iyidir öyle ki 20 yıl önce izlediği hollanda milli takımının ya da liverpool takımının on birini ezbere sayar, total futbola biraz fazla takılır ve biraz da günlük örneklerle ilişki kurmayı sever. Diğer yorumculara alışanlara sıkıcı gelebilir bence nadir iyi yorumculardandı Trt'deyken ama ntvsporda değişmez umarım

Geri
Üst Alt