GSC Portal Ali Ece'den Flaş İddia!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
gsc-51.jpg

Ali Ece Sneijder ve Muslera ile ilgili flaş iddialarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Son düzenleme:
Geçici bir yönetimin takımın en değerli oyuncusunu satması veya radikal kararlar alması ne kadar doğru?

hagi den sonra bizi heycanlandıran 10 numara sneijderi satanı bizde satarız o kulüpte duramazlar

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan dururken yaptıkları işe bak.

O kadar kötü yönetiliyoruz ki artık Galatasaray'dan soğuttular o derece

Vizyonsuz herifler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk-Burak-Yasin-Hamit-Yekta vb. çapsızlar kalacak , Sneijder gidecek öyle mi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Halen daha kulünün Arap veya Ruslara satılmayıp Liseli mahlukatlar tarafından yönetilmesini isteyen var mı acaba?

Beyler ben demiştim demek istemiyorum ama belliydi en az 1-1.5 aydır. Sniejder, Muslera, Bruma ve Telles tamamı yönetimin kafasında satılık listesindeler. 30-340 milyon bir gelir elde etmeyi planlıyorlar bu isimlerden. Satabilirlerse hepsini satacaklar. Kimini devre arası, kimini sezon sezon sonu.

Bu planın uygulayıcısı olarak geldi bu yönetim. Albayrak da süs olarak kullanıldı. 1 aydır söylüyorum bunu.

Sneijder'i satıp Burak-Selcuk-Yekta bunların 1 senelik ücretini mi ödeyeceksiniz ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Belliydi zaten.Prandelli'yi tazminatı olmamasına rağmen kovmamalarının sebebi de bu.Yönetim ne isterse onaylıyor.

Yarsuvat'ı destekleyen taraftarlar bu gerçeği bilmeden mi destekliyordu?

Her yerde söylediğim birşey zaten önce kaynak yaratmak devre arasına kadar eğer yaratılmazsa gereken kaynak oyuncu satışına yönelmek bu yönetimin hedefiydi zaten.. Yeni öğrenmiş gibi tepki vermeniz ilginç.. UEFA mali kriterleri için bunun yapılacağı belliydi.. Hatta oyuncu satmadan atlatılırsa yeni yönetimi başarılı olarak değerlendiririm de dedim. Görünen o ki oyuncu satmadan atlatılmayacakmış gibi görünüyor Sneijder'i bezdirme operasyonlarına başlanıldığına göre. TV'lerde de algı operasyonu başladı."Sneijder kendi oynamak istemedi" gibi bir düşünce yerleştirilmeye çalışıldı dün gece..

Ha bende Yarsuvat'ı destekledim bunları bile bile onun kazanmasını istedim çünkü Alp Yalman'da gelseydi aynı süreç bizi bekliyordu oda satacaktı tek fark o 3 yıl kalacaktı bunlar mayısta yerini yeni ve düzgün seçilmiş bir yönetime bırakacak olması..

Belliydi zaten.Prandelli'yi tazminatı olmamasına rağmen kovmamalarının sebebi de bu.Yönetim ne isterse onaylıyor.

Prandelli'nin tazminatı olmadığını konusunda kesin miyiz? 3 yıllık kontratı olan birinin tazminatı nasıl olmaz? Sözleşmesinde kulüp tek taraflı feshederse tazminat ödenmeyecektir maddesi mi var? Çok mantıksız değil mi? Belki karşılıklı anlaşarak fesih durumunda tazminat olmayabilir. Oda farklı bir şeydir Prandelli'nin istifa etmesi gibi bir duruma denk gelir zaten.

Prandelli'nin tazminatı olmadığını konusunda kesin miyiz? 3 yıllık kontratı olan birinin tazminatı nasıl olmaz? Sözleşmesinde kulüp tek taraflı feshederse tazminat ödenmeyecektir maddesi mi var? Çok mantıksız değil mi? Belki karşılıklı anlaşarak fesih durumunda tazminat olmayabilir. Oda farklı bir şeydir Prandelli'nin istifa etmesi gibi bir duruma denk gelir zaten.
Hem Ünal Aysal hem Ali Dürüst yok dedi sadece sezon sonuna kadar alacağı ödenecekmiş yollar ayrılırsa.

Cok yazik boyle bizans oyunlari oynanirken takimdan basari beklemek hayal olur

taraftar adamsa tavrını koyar

hepsi gider sneijder kalır

emanetci yönetim haddini asmasın,sneijderi yollamak onların haddine degil

Geri
Üst Alt