GSC Portal Ali Ece'den Flaş İddia!

Burağı sat, Veyseli sat, Yasini sat, Semihi sat, Yektayı sat, Dzemailiyi sat, Pandevi sat. Sneijder'e , Melo'ya, Muslera'ya DOKUNMA !

Bu sene sampiyonluk yarisi yillar sonra Fener ve Besiktas arasinda gececek.Basta Aysal ve Terim olmak uzere emegi gecenlere tesekkurler.

Icimden trabzonsporlu olasim geldi bi an bu haberden sonra

Selçuk Burak kardeşler varken neden en yararlı oyunculardan başlanır onu da anlamıyorum

Resmen kulübe ihanet ediliyor

Sneijder'in menajeri Albers: "Çarşamba günü yönetim ile görüşeceğiz. Sözleşme uzatılmazsa 2016'ya kadar burada kalacağız"

Satın lan satın. Kendinizide satın

Sent from my iPhone using Tapatalk

20 milyon euro ilaki satilacaksa. 1 euro altina satmak ile hic bir sey kazanc saglayamasin .
takim zaten param parca..sneijder olsa ne olur olmasa ne olur . yasida 31e gidiyor.
20 milyon ile yeni yapilandirma yapilir diyecem ama korkarim ki hayrovicleri, ontiverolari alip gelirler...
borcu kapatsinlar biraz en azindan.

Türk medyası güvenilir değil eyvallahta medya birşeyi cok fazla dillendiriyorsa altında mutlaka doğruluk payı oluyor.

Misal;

Medya Aykut Kocaman gidecek diye bas bas bağırırken Aziz Yıldırım her fırsatta hocamızın arkasındayız diyordu. Anlasamadılar ve Aykut gitti.
Aynı medya Fatih Terim'in başkanla arasında problem olduğunu ve ayrılacağını 1 sene boyunca söyledi. Başkan her fırsatta yalanladı fakat sonucunda Fatih hoca, başkanla arasındaki sorunlardan ötürü Galatasaray'la yollarını ayırdı.
Ersun Yanal mevzusunda Fenerbahce başkanının ve futbolcuların hocadan rahatsız olduğu sıkça söylendi fakat her seferinde hem futbolcu hem başkan bu iddiaları yalanladı. Sonucunda medyanın iddiaları tapelerle doğrulandı.
Ve bu yıl itibariyle medya, Sneijder'in Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde ciddi söylentiler çıkardı. Yine her fırsatta yalanladı fakat bugün bile Sneijder'in ayrılacağı iddiaları devam ediyor. Hatta ayrılacağını iddia edenlere bugün itibariyle 2 yeni kişi daha eklendi. Umarım diğerlerinden farklı olur sonu.

burak ve selcuku satamiyacaklarina göre isterler belki ama alacak enayi yok bedava dahi olsa, cünkü adamlarin kazandi parayi kim karsiliyacak? eh sonucta kim kaliyor, para edecek sneijder,muslera,telles,bruma büyük ihtimal bunlar gidecek sezon sonuda albayrak gibiler de cikacak ve diyeceki ki biz galatasarayi aldimizdan daha iyi durumda birakiyoruz borc olarak . hadi yeni baskani anlarim sirf laf olsun diye baskan oldu ama digerleri ne ise yarar? senelerden beri ile yönetime girmek isteyen albayrak veya agir top olarak bildigimiz ali dürüst hic mi bir plan proje hazirlamamislar , siz ne diye geldiniz demezler mi 6 ay icin de olsa? sirf galatasaray üzerinden rant yapmak icin mi geldiniz beyler ? sirf egonusu tatmin etmek icin mi geldiniz ne ise yararsiniz merak ediyorum

Enginle Yiğit'in maaşlarını ödemek için satsınlar Sneijder'i. :)

Ayrıca Ali doğru söylemiş, kulübede tutarak mı satacaklarmış?

Kimlere kalmışız, yazık.

Wes'e kimse bizim verdiğimiz maaşı vermez. Bu yüzden Wes'in gitme taraftarı olacağını sanmıyorum. Zaten Menajeri de eğer sözleşme uzatılmazsa 2016'ya kadar burada kalacağız demiş sanırım.

Aldığı parayı da sonuna kadar hak ediyor.

Bizim ne idüğü belirsiz taraftar topluluğu da ''Selçuk İnan'' ''rerere gassay champions'' desin.

Yönetim satmak istiyor orası kesinde sneijder gitmek istemiyor o yüzden onu küstürüp gitmesini sağlamaya çalışıyorlar medyaya verilen haberlrde bu amaç için. Ama asıl önemlisi prandellide sneijderden haz etmiyor bu küçük vizyonlu italyanın yetenekli oyunculara garezi var. Onun için kazmaların çok olduğu düz bir takım istiyor. Sneijderin brumanın gitmesi o yüzden önemli onun için

Wes'e kimse bizim verdiğimiz maaşı vermez. Bu yüzden Wes'in gitme taraftarı olacağını sanmıyorum. Zaten Menajeri de eğer sözleşme uzatılmazsa 2016'ya kadar burada kalacağız demiş sanırım.

Aldığı parayı da sonuna kadar hak ediyor.

Sneijder devre arası bir yere gitmem derse Inter'in yaptığı uygulama yapılır. Kadro dışı bırakılır.

Ne yazık ki, böyle bir çingenlik beklerim yönetimden.

Geri
Üst Alt