Ali Ece'den Pandev Dzemaili Yorumları!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Ali Ece:"Pandev Şampiyonlar Ligi oyuncusu. O ligde Altın oyuncu olmasa bile gümüş bir oyuncu."

Ali Ece:"Goran Pandev, en iyi yardımcı erkek oyuncu vardır ya Oscar'da işte o'dur. Pandev'in top sürmesi, tekniği herşeyiyle üst düzey..."

Ali Ece:"Pandev yaşlandı diyebilirler. Tamam yaşlanmış olabilir de yetenek kalıcıdır..."

Ali Ece:"Dzemaili tıpkı Felipe Melo gibidir. Pas yüzdesi yüksek bir oyuncudur. Hem ön libero oynar hem de orta saha..."

Ali Ece: "Dzemaili oyunu %50 defansif, %50 ofansif bir oyuncudur. Dirk Kuyt'ın attığı rebound gollerini orta sahadan gelip atabilir..."

Ali Ece: Dzemaili,Pandev, inanamıyorum bu transferleri bu maliyete yaptıklarına.Galatasaray'ın şu maddi şartlarında alabileceği en iyi 2 isim

pandev-ve-dzemaili-istanbul-a-geldi--4731124.Jpeg

ingiliz efsanelerden örnekler vermemesi üzüntü verici :sad007:

edit. likelarınızı geri alabilirsiniz beyler konuşmanın tamamını dinledim aston villa örneği vermiş kaptan.

Besiktas almis olsa bizim formda elestirenler tas gibi takim oldular bizim yonetim uyusun derdi net bi sekilde . Hele ki bu bonservislere Unal Aysal istifa demeyen kalmazdi . Ikisi de Besiktas'ta banko oynar . En iyi takim BJK bla bla diyenler var bu forumda sif Demba Ba'yi aldilar diye . Ali Ece de genelde oyunculara kotu yorum yapmiyor . Fakat ikisi de rotasyon icin iyi oyuncular umarim Bruma ilk 11 oynar .

Ali Ece beni anlatsa sol ayağıyla şiir yazıp sağ ayağıyla şerh eder 1.20 boyuyla hava toplarının hepsini indirir aynı zamanda solcudur der.

Tap

Yalan yok Ali Ece beni yorumlasin isterdim :D

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Yalnız yanlış anlama olmuş en iyi yabancı oyuncu değil en iyi yardımcı oyuncu ödülü dedi.

Dzemaili ve Pandev Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın içerisinde ki rekabeti de alevlendirecektir.

:D

Ali Ece sevdiği ve iyi gördüğü insanları bir ayrı övüyor ya.

Sevmediğini de tam sevmez. (bkz: Yıldırım Demirören)

adamın dibisin ali ece :D dzemaili ve pandev müthiş katkı sağlarlar ve kaç senedir olmayan kadro derinliği sağlandı takımda

hoşuna gitmeyen parmak kaldırsın :D

her derde çare PANDEV gelsin beğeniler

[attachment=13029:BwilsUSCAAA6wCu.jpg large.jpg]

Ekli dosyalar

• BwilsUSCAAA6wCu.jpg large.webp
    BwilsUSCAAA6wCu.jpg large.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 131
Geri
Üst Alt