Ali Kırca Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun iyi transfer

yerli statüsünde oynar heralde

GSTV'yi resmen defile kanalına çevirmişti şu Bahri vasıfsızı. Şu Tulun'dan da kurtulamadık gitti.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kayipti çok zamandır şaşırdim doğrusu

[attachment=8345:image.jpg]

Ben lisedeyken tanismistim kendisiyle keitayi geri istiyoz demistim gulerek bana cok sikintili bi topcu demisti :(

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    38 KB · Görüntüleme: 181
lan liseye bak Ali Kırca imza kampanyası düzenliyor. bizim liseyede yerel bi gazeteci amca gelmişti onuda kimse tınlamamıştı...düz lisenin ezik gençlği:(

2 sene de anadolu lisesinde okudum oraya da ligtvde 21 i sunan eleman gelmisti ben bayagi sansliyim :cool:

İletişim Departmanında Yeniden Yapılanma

pesindeyiz.tv-kose-yazısı2.jpg

Galatasaray da malumunuz iletişim sıkıntısı ve koordinasyonsuzluk kulübün tüm ilişkilerini etkileyecek düzeyde ve kötü durumda. Gerek kulüp içi iletişimin yetersizliği, gerekse kulüp dışı iletişimin etkisizliği bu denli büyük bir organizasyonu çok etkiliyor.

Kulüp içi iletişim etkisiz çünkü üyeler gerekli şekilde sorgulama hakkını kullanamıyor ayrıca sorulara cevap alınamıyor. Alınan cevaplar ise yetersiz kalıyor. Oysa gerekli organizasyon yapılıp ilgili birimler yetkilendirilse, üyelerle iletişim sağlıklı bir hale gelecektir.

Kulüp dışı iletişim ise; çok daha sorunlu. Tek elden yönetilmesi gereken yapı çok başlı ve iyi niyetli çalışanlar etkisiz bırakılmış durumda.

Galatasaray taraftarı olarak kulüp hakkında en doğru bilgiyi, yine kulübümden almak en doğal hakkım.Fakat bu haberleri spor medyasından alıyoruz. Bu haberlerin de nasıl olduğu, kimlerin servis ettiği ve taraftarı nasıl yönlendirmek istediği ortada. Tek bir isteğimiz var: Doğru bilgiyi doğru yerden almak… Bunun organize edilmesi ile ilgili şahsen sonsuz kredi tanıyorum yönetime.. Ayrıca en yakın zamanda “taraftar sözcülüğü” departmanının kurulması gerekiyor…

Bunun da takipçisi olmak lazım.

Uzun zamandır kulübün iletişim alanındaki bu çok başlılığının giderilmesi ve bunun tek elde toplanması gerektiğini düşünüyordum. Sanırım birçok kişi de benim gibi düşünüyordu… İletişimde ise en önemli olgulardan bir tanesi: bu işin yetkin ve tecrübeli bir kişi tarafından yapılması… Aynı zamanda bu kişinin kulübün yüzü olabilmesi. Maalesef bugüne kadar olan isimler bunu pek beceremedi ve bir süredir Ali Kırca ismini duyuyorduk… Bazı haber sitelerinde de yazıldığına göre daha açıkça ismini yazabiliriz diye düşünüyorum.

Hem Galatasaray’ı hem de medyayı iyi bilen genç ve çalışkan bir ekip ile çalışma imkanı olacak. Ben bu bakımdan heyecan duyuyorum. Aslında Ali Kırca’nın lügatını az çok bilenler, Burak Yılmaz yazısında bunun kırıntılarını görecektir. Doğru isimlerin resmi açıklamalarda nasıl farklar yaratabildiğini görüyorlar.

Profesyonelliği, kulüp içinde (henüz) yıpranmamış olması ve GALATASARAYLI olması çok önemli. Umarım bu süreç hayırlı bir şekilde sonlandırabilir ve uzun zamandır sıkıntı duyduğumuz iletişimsizlik sorununu ortadan kaldırmak adına doğru adımları atabiliriz…

Bu süreçte de iletişimin neferleri olarak çalışan, medyadan gelen Alper Mert ve Çağatay Özen var. Yenilenecek ve güçlenecek olan bu departmanla beraber Galatasaray’a hizmet etmeye devam edeceklerdir. Açıkçası bu gelişmelerden ötürü iletişimsizlik sorununun ortadan kalkması adına umutluyum…

@Baltali_Ilah_05 Pesindeyiz.TV Köşe Yazarı

gstv cok kötü bir kanal ins ali kirca düzeltir. su sacma sapan ergen programlarini kaldirsa bile yeter.

Bahriden sonra mac anlatan elemanıda kovsunlar. Rezalet :D

Geçen sezon kongrede Galatasaray kurumsallaşacak. Ligi domine edecek diyordu. :ka19:

Şu kıl kuyruk muhabirlerin alayını kovsunlar, adam akıllı bir ekip gelsin. Özellikle maç günleri, gün boyu takımdan haberler ve programlar olursa iyi olur. Sağlam da bir yorumcu ekibi şart artık bu kanala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt