Ali Koç: "28. şampiyonluğumuz sayılacak, bunun için yoğun mesaimiz var"

Hukuksal olarak imkansız ama tinercilerin olaydan sonra kimse konuşmuyor bunu bizim basimizda doğru düzgün yönetim olsa bu konuyu tek bir aciklamayla kapatirdi

Oyle birsey olursa ic savas cikar. Tff binasini havaya ucururlar.

Bu kadar b.kun içine batmış bir futbol ikliminde bunu yaparlarsa şaşırır mıyız ? Elbette şaşırmayız.

Ama bize ezeli rakip diye yutturmaya çalıştıkları güruhun bu kadar haysiyetsiz, bu kadar yüzsüz olması da gerçekten can sıkıcı.

Oyle birsey olursa ic savas cikar. Tff binasini havaya ucururlar.

Tam sosyal medya ergen mesaji atmissin ustad,bu ulkede aval aval izlemekten baska birsey yapamazsin.
En fazla polis esliginde tff'ye yurursun uslu uslu,ardindanda 38 sampiyonlugun pesine dusersin bunlarin yaptigi gibi.
Onlarda aval aval izlemekten baska birsey yapamaz

İyi bir yönetim olsa şu herifi itin götüne sokup sokup çıkarırdı diye düşünüyorum. Bir kere ağızlarının payını versek acısından yine damdan atlayacak.

Bunlara bi tepki gosterilmeli. Mustafa Cengiz çıkıp slaytlar halinde ali koçun rakibimizin 3 şampiyonluk gerisinde kaldik videosunu ve fenerin resmi sitesindeki 4. Yıldız yükleniyor tweetini milletin gözünün icine sokmalı. Sonrasında şerefsizlik yapılıp sayılma gibi bi duruma gelirse bizde 38. Şampiyonluk için baskı yapmalıyız. Bu salaklar fark açıldıkça iyice azitacaklar. Bu söylediklerimi cengiz uygular mi tabi ki uygulamaz. Herkes farklı dertler peşinde şu an ve tam bunların istedikleri ortam var.

BlindGaseousAnteater-size_restricted.gif
/SPOILER]

Geri
Üst Alt