Ali Koç '3 Temmuz' ile Başkan Adaylığını Duyurdu

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

"Camia olarak, tüm bu saldırılara 3 Temmuz 2011’de ve 4 Nisan 2015’te olduğu gibi duruş koymaya ve mücadele etmeye devam etmekteyiz. Kulübümüzün aydınlık yarınlara kavuşması için başlattığımız mücadelenin kararlılıkla devam etmesi gerekmektedir. Bundan sonraki adımlarda da, Türk futbolunun içinde bulunduğu bataklık ve organize kötülükler karşısında camia olarak topyekun mücadele etmemiz gerekmektedir. Bu doğrultuda, kesin tarihi önümüzdeki hafta kulübümüz tarafından açıklanacak olan Genel Kurulumuzda aday olma kararı aldığımı kamuoyunun bilgisine
sunarım."

Aziz baskanda aday olursa ortalık seslenir, bu herifte holdinge geri dönmeyecek demekki

Yönetim istikrarini koruyup hedefe kilitlenirsek 5.yildizi aliriz. Adayligi olumlu

Tostos hem ET'yi sindirdi hem Florya'yı ham yapacak bu fırsatı kaçırır mı. Zaten tüm kurullarıyla medyasıyla anadolu kulüpleriyle ülke futbolunu zapturapt etmiş Fb'nin altın çağı geliyor

"Ben olduğum sürece Fb'yi şampiyon yapmayacaklar"

"Bu sene son senem, kesinlikle aday olmayacağım"

"Ligden çekilirsek Fb'yi yarı yolda bırakmam, o zaman aday olurum. Çekilmezsek aday olmayacağım"

"Büyükekşi önce aday olmayacağım dedi. Şimdi ise aday oluyor. Hangi yapının taktikleri olduğu ortada"

"3 temmuz 5 nisan rerererörörö adayım"

Yukarıdaki açıklamaların hepsini bir kaç ay içinde aynı kişi söyledi. :/

5.yıldızımızı görmeyi en çok bu haketmişti olur da aziz aday olursa bunun kazanması işimize gelir ne olduğu artık ortaya çıktı

şu faşist herifi çektirmeyin bize gene ya

Keske kurtulsaydik bu heriften ulke futbolunun icine sicti.Sanmayin ki bu sene yaptiklarini bidaha yapmiyacak.Basarisiz oldukca daha cok saldiracak ve eninde sonunda istedigini alacak

Tüm paramı buraya ipotek ettim, ayrılamıyorum desene ne lafı geveliyorsun

Geri
Üst Alt