Ali Koç: "8 puan fark da kapanır, 10 puan fark da"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
fenerbahce_6479.jpg

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ve sarı-lacivertli yönetim resmen devreye girerek takımı toparlamak ve kötü gidişe son vermek için harekete geçti.

Ersun Yanal ile yola devam etme kararı alan ve büyük bir sürpriz olmazsa sezon sonuna kadar takımı Yanal'a emanet edecek olan sarı-lacivertli yönetim, henüz şampiyonluk iddiasından vazgeçmiş değil...

"8 PUAN FARK DA KAPANIR, 10 PUAN FARK DA"
Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcular ile bir araya gelen başkan Ali Koç, burada şampiyonluk ve kupa iddiasına yönelik bir açıklama yaptı.

Futbolculara ve teknik heyete olan inancını bir kez daha dile getiren Ali Koç, "Bu sezon Türkiye Kupası'nı müzemizde görmek istiyorum, taraftarımızın bize olan desteği ve inancını boşa çıkartmamalıyız. Şu anda ligin zirvesinde yer alan takımla aramızda 8 puan fark var ve biz karakter koyduğumuz, mücadele ettiğimiz sürece de iyi bir fikstür bizleri bekliyoruz. İnanırsak ve mücadele edersek bu 8 puanlık farkı da kapatırız, 10 puanlık farkı da kapatırız! Biz size inanıyoruz" şeklinde bir güven tazelemede bulundu.

Haberler

Fb nin kurulusu bile GS yı taklittir.

Bir ara oyle abarttilar ki biz Adrian Illie yi aldik basarili olduk diye kardesi Sabin illie yi alacak kadar zavallilar bunlar.

Gecen sene FT o meshur "siz benim muhatabim degilsiniz rakibimiz degilsiniz siz kimsiniz ki" adli videosundan sonra benzer mekanda ersuna videolu aciklama yaptirmislardi ama herseyiyle olduklari gibi orda da bizim cok kotu taklidimizdi.

8 de kapanir 10 da ha? Hahahahaaha vah zavallilar!!

Geri
Üst Alt