Ali Koç: "8 puan fark da kapanır, 10 puan fark da"

Seneye de sampiyon olamazlarsa, 4'uncu seneye goremez ve istifa eder.

Yerinede Saadettin saran gelir
Bu sene şampiyon olamayacaklar zaten bence gelecek sene için de iddialı takım kurmaları iyice zorlaşacak. Ekonomik olarak çökecekler bonservisli transferi unutaunlar kadroda satabilecekleri adamlar da yok. Fb sanki 3.büyük olma yolunda hızla ilerliyor

Bu sene şampiyon olamayacaklar zaten bence gelecek sene için de iddialı takım kurmaları iyice zorlaşacak. Ekonomik olarak çökecekler bonservisli transferi unutaunlar kadroda satabilecekleri adamlar da yok. Fb sanki 3.büyük olma yolunda hızla ilerliyor

Bunlarin futbol akli harbiden cok ama cok kotu. Skrtel tas gibi Basaksehirde oynuyor, sen hala stoper aliyorsun, Valbuena cosuyor hala kanat yok.

Ben olsaydim soyle bir kadro kurardim.

Silviu Lung

Dirar - Skrtel - Vitor Hugo - Riza Durmisi

Gustavo - Ozan

Valbuena - Kruse - Bifouma

Vedat

Benim hayatım söndü bildiğin bu şehit haberlerinden sonra. Çok duygusal bir yapım var. Futbol ile ilgili hiç bir haberi okuyamaz hale geldim. Kötüyüm, hiç halim yok. Yarın bir de Galatasarayımızın maçı var.
Suçlu hissediyorum kendimi güldüğümde ve ya hoş vakit geçirdiğimde. Hepsi benim yaşlarımda hemen hemen (25). Çok acı çok.

Bunlarin futbol akli harbiden cok ama cok kotu. Skrtel tas gibi Basaksehirde oynuyor, sen hala stoper aliyorsun, Valbuena cosuyor hala kanat yok.

Ben olsaydim soyle bir kadro kurardim.

Silviu Lung

Dirar - Skrtel - Vitor Hugo - Riza Durmisi

Gustavo - Ozan

Valbuena - Kruse - Bifouma

Vedat

squirtle 35 yasinda yalniz renktas

squirtle 35 yasinda yalniz renktas

wallaha 1 sezon daha rahat devam ederdi fenerde, adamlarin resmen 1 stoperi var oda Serdar, oda vasat bana gore.

Eljiften gelen 16m euro cok ama cok kotu harcadilar.

O parayla muazzam olmasada, gayet iyi bir 11 kurabilirdin.

Mesela stoper ikilisi yeniliyeceksen, Alanyadan hemen Welinton ve Palmeirasa gitmeden Vitor hugoyi alirdim

2 tane brazilyali hem sag hem solak stoper. Kaleci, uzak aramaya gerek yok Kayseriden Lung icin 300.000 euro alirdin.

Sag bek Dirar, sol bek kiralama bedeli olmadan Riza Durmisi gayet iyi yapardi.

orta saha icin Gustavo - Ozan ikilisi

Sol acik, Valbuena - Kruse - Bifouma

Vedat

wallaha 1 sezon daha rahat devam ederdi fenerde, adamlarin resmen 1 stoperi var oda Serdar, oda vasat bana gore.

Eljiften gelen 16m euro cok ama cok kotu harcadilar.

O parayla muazzam olmasada, gayet iyi bir 11 kurabilirdin.

Mesela stoper ikilisi yeniliyeceksen, Alanyadan hemen Welinton ve Palmeirasa gitmeden Vitor hugoyi alirdim

2 tane brazilyali hem sag hem solak stoper. Kaleci, uzak aramaya gerek yok Kayseriden Lung icin 300.000 euro alirdin.

Sag bek Dirar, sol bek kiralama bedeli olmadan Riza Durmisi gayet iyi yapardi.

orta saha icin Gustavo - Ozan ikilisi

Sol acik, Valbuena - Kruse - Bifouma

Vedat

gayet iyi olacagini bilemem ama daha iyi bir takim olurdu evet

Troll başlığı sanmıştım ama harbi söylemiş bunu. :asd: Taklitte, eziklikte cidden nirvana bir kulüp.

Geri
Üst Alt