- 16 Haziran 2010
- 202.021
- 153.945
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komedi Show
Aatif'ın, Koç'un yüzüne "Bu takım kalitesiz" demesi, takım arkadaşlarını şoke etti➤Aatıf: 'Dürüst bir insanım, içimde tutamazdım' - Son dakika Fenerbahçe haberleri
"Ne yaptın sen Aatif? Madem bunları söyleyecektin, keşke birebir görüşmede dile getirseydin" Sporx on TwitterKadro degisimi cok etkili degil bence bu durumlarinda. Bizde farkli kadrolarla oynuyoruz hep ama hem ligi domine ediyoruz avrupadada iyi durumdayiz.Ya arkadaş Hasan Ali’nin antrenman verileri ya da x bir oyuncunun antrenman verileri kimin işine yarar.fb nin her maç kadrosu değişti.Kimsenin muhtemel 11’i tutmadı.Cocu’ya vakit kazandırıp tükürdüğünü yalamamak için Koç Azizvari davranışlarda bulundu.Saf taraftarda bunu bir güzel yedi.
Kadro değişimi derken bu adamlar herşeyi sızdırıyorsa neden kadroları sızdırmadılar.Hiçbir muhtemel 11 tutmadı bunu anlatmak istiyorum.Kadro degisimi cok etkili degil bence bu durumlarinda. Bizde farkli kadrolarla oynuyoruz hep ama hem ligi domine ediyoruz avrupadada iyi durumdayiz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cocunun cesedini ne yapacaksınız ALi m8
Kalınlaştırdığım kısmı anlamadım. Adam attı bitirdi Volkan'ı. Kulübün içindeki isimsizleri de temizliyor. Nasıl boş söylem oluyor? Ben mi anlamadım?

Başkan hadlerini bildir. Tüm Fenerbahçeliler yanında. Benim gibi futbolseverler de arkanda. Temizle bu adamları Türk futbolundan.