Ali Koç: "Biz Galatasaray'ı yenerken şampiyon olamıyorduk"

Siz 8 senedir şampiyon olamıyorsunuz Ali. Götün yandı diye kendini avutma olayın Galatasaray ile alakası yok.

Icardi başlasaydi 0-6 olurdu zaten Koç'un kara yüzü

Bu kadar aciz bir adam yok. Umarım yıllar yılı başkan olarak kalır.

Muhabir bir şey soruyor Ali soruyu tam anlayamıyor,muhabir onu sormak istemedim diyor Ali muhabiri fırçalar gibi sormak istediğini anladım deyip sorduğu soruyla hiç bi alakası olmayan cevap vermeye devam etti.0-3 ağır gelmiş bünyesine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok koymuş belli ne söylediğini bilmiyor önce 6-0 diyor sonra 2-1 de 3-0 da 3 puan diyor 😂

"20 sene önce biz de kazanmistik!!!"

Muhabirleri sorularını duyduğumda ben utandım. Kendilerine gazeteci diyen yalama şerefsizlerle dolmuş medya. Allah cezanızı versin arsızlar

Bizim başarı hikayemizi de sahiplenmeye çalışıyor kendini avutması bile bizim geçmiş başarımızdan. Büyük eziklik söz konusu

Fl-PxCgXkAE7XNw

Ruh hastası. Yapabildiği tek şey babasının parasıyla soytarı gazeteciler beslemek.

yaw hep diyorum üzülüyorum bu adama sen paranın a. k. kalan hayatının her gününü mutlu mesut yasayacagın veya istediğin an istegin çılgınlığı yapabilecek bir imkanın olsun, sonra gel gassaray formalı on yaşında çocuğun karşısında bir hiç ol ve otur buna üzül abuk sabuk konuş ahahaha

Geri
Üst Alt