ali koç bu güveni nereden alıyor?

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
2D86AD5A-BE1A-464E-94E4-13AE0142A22C.webp

Arkadaslar Benim burnuna cok pis kokular geliyor. Adamin olanlardan bitenlerden maçin skorundan puan durumundan bagimsiz böyle gülerek el sallayarak poz verirken neyine güveniyor cok merak ediyorum?

Özellikle son haftalarda fbahce lehine verilen absürt kararları göz önünde bulundurarak önümüzdeki maçlardaki hakem performanslarina ayni anda fbahce maçlarindaki hakem performanslarini cok ama cok merak ediyorum.

Normalde radikal kararlar alinmasi gereken bir durumda hiç birsey olmamis gibi gülerek poz veriyorsa cok dikkatli olmamiz gerektigini düsünüyorum.

tüm büyük maçlarda fark yemiş birisi hocaya destek olmanın güvenle pek alası yoktur

güveni olsa aykutu getirir koyar :asd::asd:

Ya bu adam bildigin süzme mal
Bosa birsey cikarmaya calismayin
Yani baya baya düz mal

Fb mac basi 3 penalti, rakibe 3 kirmizi. Gs aleyhine mac basi 3 penalti, Gs'ye 3 kirmizi gibi bir mutabakat yapmis olabilir G. Lale'si ile

türkiye'nin en zenginine bu güveni nereden alıyor diye sormak doğru olmaz kanaatimce

Söz aldığı kesin ancak futbolda sırf hakemler ile şampiyon olamıyorsun, lanet bir lig bu adamın bariz gitmesi lazım . Kimse gitmesin diyor ama tüm güçleri var şu anda bu sene başarısız olmaları seneye veya diğer yıllar kollanmayacağı anlamına gelmiyor

Bugün pfdk'nın kararlarına bakılınca

sorunun cevabı otomatikman ortaya çıkıyor

elinde dünya yıldızı bir hoca ve şampiyonluğa inanmış kaliteli bir oyuncu kadrosu var.

tabi ki ona güveniyordur

Geri
Üst Alt