Ali Koç: "Bu pisliği kurutacağız... Dürüst hakemlere çağrım olacak, ilk önce siz istifa edin!"

Türk futbolunun bir numaralı pisliği, algıcı şikeci, kıskanç ve Galatasaray kompleksi olan başkan bozuntusu.

Kek fikstür bitti demiş yukarıdan bir renktaş. Çok haklı. GS tökezlemedi üstelik.

Kendinden kurutmaya başlaman lazım o zaman ali cabbar

Geçen sene ittirildikleri bize ve bjk ya oynadığı maçlardan anlaşılıyordu zaten.
Bu kadar kötü bir takım şampiyonluk yarışında olmamalıydı.
Ben dahil bir kaç renktaşım burda bunu üstüne basa basa söyledi.
Kariyerinde 12 gol barajını geçemeyen adam 30 gol attı yersen tabii.
Alex'te Aziz Yıldırım zamanında istatistikleri alt üst etmişti onu da yersen tabii.
Haksız verilen frikikler, bir maçta çalınan 5er penaltılar fb gol atana kadar uzayan maçlar.
Bunlarla efsane yaptılar milli takımda bile oynamayan adamı.
İstatistik kasa kasa Hagi mi Alex mi sorusunu millete dayattılar.

Şöyle son 20-25 seneyi gözümün önünden geçiriyorum da, bunlar ne yaptıysa misliyle geri ödediler.
Denizli travması, Bursa şampiyonluğu, şike yüzünden Avrupa'dan men ve sahasında kupa kaldırmamız sadece bir kaçı.

Etinden korkanın kemiğini... ali. Ama çuvaldızı herkes kendine batıracak

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Erden basganın açıklamalara kendisi direkt cevap veremedi değil mi

Millete bilsin demi sizi..

yahudi/abd lerle işbirliği yapıp nasıl Devrim Arabalarının önünün kestiğinizi ...

Tank üretmek için Tank Palet fabrikası tarafınıza verildiği halde aylarca tek çivi çakmayıp sabote etmenizi ...Sonra da siyasi uzantılarınızla tank palet fabrikası Araplara satılıyor yalanınızı...

Seçimlerde stadınızı seçim meydanlarına dönüştürmenizi ...

Bu ülkedeki huzursuzluğun mutsuzluğun kaosun hangi sermaye ile beslendiğini..

Ali Koç: "Yolun bittiği yerdeyiz. Hem saha içinde hem dışında garip olaylar yaşanıyor. Pazar günü konuşacağım ve yer yerinden oynayacak!"

Ulan koca bir hanedanlığa üzüleceğim aklıma gelmezdi allah akrabalarına sabır versin. Bu derece her türlu pisliği göz göre göre yapan ve suyun üzerine çıkan bir insanin kişilik sorunu vardır. Bunun yönettiği hiçbir kurumun meşruluğu yoktur.

Adam resmen işini layiki ile yapabilen hakemlerede benim kicim yandı, bana destek çıkın sizi ihya edeyim demiş.

Ulan şebekeyi kuran, pisliği yapan bunlar.Temizlemek istiyoruz diye sözde kahramanlık yapmaya çalışanlar da bunlar. Ulan gerzekler zaten usulsüzlik, şike iddiaları sizinle alakalı, onların hiç birisini yalanlayamadınız. Siz anca kendi mal taraftarınızı kandırırsınız böyle, önümüzü kesiyorlar diye. Paralı maşaları bir hakemi istifa ettirip arkasından maval okuyor Flash TV dizi senaryoları bile daha gerçekçi, oyunculukları daha iyi.

Lale skandalındaki pisliği örtebilmek için türlü türlü oyunlar
Yahu 27 yıllık yan hakem, fener lehine orta hakeme penaltı çaldırtmaya çalışmış ama hemen öncesindeki ofsaytı es geçmiş
Zaten fener lehine şaibeli bir hareket yapmış yani
Sonra sezon sonu yerine şimdi ayrılmaya karar vermiş, taş çatlasın 13-15 maç parası
Ayrılırken de fener lehine penaltı dedim diye maç vermediler diye algı yapıyor
27 yıllık kaşarlanmış hakem 4-5 ay daha parasını almayacak da istifa edecek öyle mi
Acaba o 13-15 maç parasını hatta çok daha fazlasını nereden aldı da istifa etti
Ofsaytı görmesin de penaltı uyarsın diye de birşeyler verildi mi
Bir de üstüne böyle yazı yazsın da ortalık bulansın, ali efendi algı yapsın diye de birşeyler verildi mi
Ali efendi de çıkmış hepsi istifa etsin diye algı yapmaya çalışıyor
Antin kuntin oyunları bile beceremiyorlar, ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar
Şunu çocuklar bile yemez

Hahha erden timur bi konuştu maşallah herkes dürüstlük abidesi oldu her gün yeni pislikler ortaya dökülüyor ama bunları araştırması gereken kişiler sus pus. Sanki bu konuşmalar kahvede iki amaca arasında geçiyor.

Geri
Üst Alt