Ali Koç: "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için uygun olacağını düşünüyoruz"

eğer antuya bakarsanız, jesus hocanın her mağlubiyetinde ismail kartal takımı daha iyi yönetiyordu lafını duyarsınız..

sanıyorum ali koçta bu laflara kayıtsız kalmayacak çünkü sıkı bir antucudur.
sosyal medyayi cok takip eden baskan asla basarili olamaz bence, koc da bu yüzden olamiyor zaten

Aykut Kocaman teknik direktör, Volkan Demirel yardımcısı olabilir

Forumun özeti; Ali Rıza Sergen Yalçın-Okan Güler TD koalisyonu kaçınılmaz görünüyor; bittik biz beyler, bu defa bittik maalesef...Sergen' in gevşek halleri ve camiaya aidiyet duygusuna dair oluşabilecek soru işaretleri Rambo Okan ile bertaraf edilir, daha iyi bir motivatör olabilir mi, sorarım?!..Sergen' e de sadece futbola dair malum dehasını FB mizin hizmetine sunmak kalıyor ki karşısında durabilmek ne mümkün?!..

Para eden kim varsa satmalı, olası en az maliyetle bir kadro oluşturmalıyız, aklın yolu bir...

yuksek ihtimal belöz.

çuñkü gs'ın başında okan var ve şampiyon oldu.

bunun karsiligi, takim arkadaşı emre olmalı.

okan-emre orta sahası bir donem bir adamin psikolojisini alt ust etmis, gencligini yakmis bir ikiliydi. :D

bu yuzden, kontrolunu yitirmis, enistesi gsli, fb'de parasinı batirmis zat, bu tercihi yapacaktir.

Twitter'da gördüm doğru mu bilmiyorum ama 19 şampiyonluklarının 16 tanesini yabancı hocayla kazanmışlar.

Aykut, Ersun bir de Denizli sadece şampiyon olan yerli hocalar. Aykut'un şampiyonluğu da şikeli şampiyonluk zaten.

Twitter'da gördüm doğru mu bilmiyorum ama 19 şampiyonluklarının 16 tanesini yabancı hocayla kazanmışlar.

Aykut, Ersun bir de Denizli sadece şampiyon olan yerli hocalar. Aykut'un şampiyonluğu da şikeli şampiyonluk zaten.
arastirdim simdi dogru, en son zico, daum ve pereira sampiyon yapmis bunlari. ondan önce yugoslav ve ingiliz hocalari da varmis

sergen haric hicbir yerli adayin bunlari sampiyon yapma ihtimali yok bence

arastirdim simdi dogru, en son zico, daum ve pereira sampiyon yapmis bunlari. ondan önce yugoslav ve ingiliz hocalari da varmis

sergen haric hicbir yerli adayin bunlari sampiyon yapma ihtimali yok bence

Bence Sergen'in de şampiyon yapma ihtimali o kadar fazla değil.

Son yıllarda mevcut kadrodan en fazla verim almak suretiyle, gayet de akılcı ve güzel futbol oynatan, skoru almayı da başaran, İsmail Hoca olmuştu aslında; ligin boyu biraz daha uzun olsaydı, TS u ağlatması muhtemeldi...FB taraftarı olsam İsmail Hocanın devam etmesini isteyeceğimi ifade etmiştim geçen sezonun sonunda. Ancak Futbol Endüstrisi, performans ve liyakat yerine her daim CV si yüksek isimlere prim veriyor. Ali Koç' u da anlıyorum yani. İyi ki bu tür açmazların içine düşüyor da her defasında saçmalıyor...

Aziz Yıldırım'ın Denizli şampiyonluk yaşattıktan sonra "bu takımı aslında ben şampiyon yaptım" dediğini hatırlıyorum sanki arşivden.

Geri
Üst Alt