Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.757
- 104.584
- 5.238
Doldurboşalt a davet edelim. @Barış Savaş ve @Feramuz Kayalar ı koyalım karşısına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yayinin ortasinda muhtemelen bana uygulanacak tarife
O zata coook tsk etmek lazimAllahın şovmeni allahın okumuş rambosu. Güldür güldür skecine çevirdin ligi. türk futboluna geldiğin, girdiğin güne, seni fbli yapan zata puhhhhg diyorum.
Üstat; Dursun başkanın(herhangi bir Galatasaray başkanının) paragraf paragraf güzel bir Türkçeyle, sadece doğruları, gerçekleri; akılla mantıkla, embesile anlatır gibi anlattığı cümleleri anlayabilecek, buna cevap verebilecel kalibrede bir adam olsa zaten fb başkanı değil Galatasaray başkanı olurdu.cevap vermeyip hemen tvye çıkalım demeyi marifet sanıyolar hangi siteye baksam ali koçtan dursuna cevap hbri gözüküyo, bizimkinin dedikleri 1-2 saat içinde efektini kaybediyo böylece

konuşmada bazen bozukluk oluyor y tutamaz kendini dalga geçer , Erden timur uçan tekme atar kesinErden timur cıksın
2 dakikada manyak ederim bunu ne olduğunu anlamazDoldurboşalt a davet edelim. @Barış Savaş ve @Feramuz Kayalar ı koyalım karşısına

Yamultur adami altayliFatih Altaylı bir şekilde yönetime katılsa ve başlıca görevi Basın-TFF-Diğer kulüplerle ilişkiler gibi bir şey olsa. Karşısına kimi çıkartırlarsa çıkartsınlar...
Ulan kimse de demiyor neyin canlı yayını. NİYE LAN NİYE. Bu herif kafayı yemiş yemin ederim kafayı yemiş. Ne tartışacaksin dursun Özbek le canlı yayında ne istiyorsun 6 yıldır kollaniyorsunuz lan beceriksiz şampiyonluk goremedin hala ne diyeceksin çıkıp canlı yayında. Rasimle kavga ettiğin gibi köy kahvesi kavgası mi yapacaksın lan. Nasil yalı da Fransız bakicilarin elinde büyüyüp bu seviyelere geldin anlam veremiyorum bazen.