Ali Koç, Fenerbahçe'li Çocuğu Uyardı: "Oğlum, 'Arda Ağabey' Diyeceksin"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1687351882461.webp

Fenerbahçe'nin yeni sezon forma tanıtımında Arda Güler'den yaşça küçük olan bir taraftarın genç yıldıza "Arda" diye hitap etmesine kızan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bir hayli sinirlendi.

1687351955115.webp

YENİ FORMALAR TANITILDI​

Fenerbahçe, gelecek sezon giyilecek formalarını tanıttı. Tanıtıma katılan başkan Ali Koç ve genç yıldızı Arda Güler, stadın içinde bulunan basketbol sahasında basketbol oynadı.

1687351773354.webp

"ARDA AĞABEY OĞLUM"​

Tanıtım sırasında genç bir taraftarla Ali Koç arasında ise ilginç bir diyalog yaşandı. Yaşça Arda Güler'den küçük bir taraftar, "Arda'ya bir şey olmasın" ifadelerini kullandı. Taraftarın bu cümlesini duyan Fenerbahçe Başkanı, genç taraftarı "Arda Ağabey diyeceksin oğlum" diyerek uyardı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sonra da salona dönüp gülmeye başladı.

Spor Haberleri

padişah mı oldu bu cocuk başımıza

bu psikolojisi bozuk kompleksli camia bu sene eğer arda takımda kalırsa tüm oyunu 18 yaşında bir çocuk üzerine kurup sonunda hüsran yaşayınca ardaya sövmeye başlayacak.

çocukta haklı olarak sene sonu takımdan ayrılınca kendisini hainlikle, ailesini fetöcülükle suçlayacaktır...

kısa vadede şampiyon olması gereken psikolojisi bozuk bir takım bütün sorumluluğu bir çocuğa yüklüyor. planlama baştan yanlış.

ardayı bir rol oyuncusu olarak kullanarak şampiyonluk yolunda katkı alabilirsin, ama 35-40 maçlık periyotta sadece işlenmemiş bir yetenekle başarıya ulaşamazsın.

mental güç, fiziksel form, yetenek, kalite, deneyim vsvs. birçok kriter mevcut.

mesela bu sezon mertensin rezalet kayseri maçından sonra tüm takımı ayağa kaldırması, 35 yaşında sahada verdiği mücadele ve kalitesi gibi etkenler şampiyon yapar.

Yalnız yalı kocu tebrik ediyorum başkanım sessiz sedasız istifa olayının üstünu örttü ,sığır taraftarida 38lik.dzeko gelince coşar

Çocuk da "Oğlumlu konuşma. Sen benim babam mısın?" diyebilirdi. 18 yaşındaki Arda'yı geçtim 40 yaşındaki Volkan Demirel ya da Emre Belözoğlu'nu bile görse taraftar ona orada ismiyle hitap eder. Abi tabiri futbolcu-taraftar ilişkisinde dile yerleşmemiştir.

Evlerden ırak bir adam ya bu. Bende Musleraya abi diyeceğim bundan sonra. Muslera abi 1 sene daha banko oynamalı, Gomis abinin gitmesi ise yerinde 1 karar oldu.

Haha çocuk lafı sokuyor ama. Arkadaşım o benim diyor ki Arda zaten çocukla vedalaşıyor.

Herife bak ya. İster Arda der ister başka bir şey der sana ne oluyor? Çocuğu azarlıyor birde utanmadan. O çocuğun kalbini neden kırıyorsun?

Çok büyük bir memleket meselesini çözmüş. Bundan daha büyük bir mesele yoktu.

Bu adam İngiltere de okumuş eğitim almış dimi. Peki kendinden küçük İngiliz çocuklar yada gençler buna Ali abi mi demiş. Ne güzel ülkemiz var ya. Saygı siz kelimesi ile olur. Büyüğüne abi diyeceksin saçmalıklar. Saygisizlik oluyor bunlar. Ama taraftarin üzerine atlamak insanlara iftira etmek saygisizlik olmuyor mesela. Yazik parası olan insan bu ülkede bu şekilde ağa paşa dolaşıyor. Diyecek söz yok... Sen bu çocuğun 17 18 yaşında olduğunu unut o yaşta gençlerin ergenlikten yeni çıktığını kendisinden 1 yaş bile küçük arkadaşının yanında çocuk gibi durabildigini o yaşlarda çocukların arkadaşlık duygularının çok başka olduğu gerçeğini unut çocuğun arkadaşına laf söyle. Sonra neden başarısızım. Evet basarisizsin çünkü kibrin insanlarla iletişim kurmana engel. Futbol ikili ilişkiler iletişim ile baska seviyeye gelir. Bu yüzden kulüplerde bu işi yapan birimler bile var. Neyse çok daha yazarimda gerek yok. Banane fenerin sorunundan

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt