- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
Zaten gidemeyeceksiniz Ali, FFP'yi bahane etme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor bence bu sezon susarlar ama tekrarında seneye susmazlar, Ersun bile mütevazı kadroyla çalışmaz adam şimdi bile gözümüzü karartıcaz diyor yani ceza aldıracak kulübe göz göre göre zaten deli givi borçları var tamamen bedava, kiralık, alt yapı odaklı hareket etmeleri ve başarılı da olmaları lazım.Şampiyonluk hedefleri olmadan ilk beş içerisinde olma hedefiyle bu birkaç senenin geçmesi lazım. Fenerbahçe yönetimi de bunun farkında ama taraftar, kamuoyu baskısı ve Ali Koç duygusallığı birleşince dediğin gibi boşa paralar havaya uçuyor.
3-4 senede ya dibe batırırsa?
Şimdiden yaklaşık 30 m euro boşa para harcattı.
bonservissiz alma imkanimiz var istedigimiz kadariyla.Peki neden herkes forvet alacaz diyor?Hatta 2 forvet bir stoper? Hocada söylüyor ocak ayini bekleyin falan.
1 kere alır 2 kere alır 3 olmaz çünkü borç borçla bitmez yani kişisel serveti de yetmez buna, zaten o kadar da aptal olduğunu sanmıyorum bir yerde verdiği paraların geri gelmediğini görünce napıyorum ben diyecektir.Ümidimiz o yönde tabii de bence bu adam koçu batırır fenerin batmasına izin vermez. 50 milyon euro vermiş şu ana kadar dolaylı yollardan daha da verecek eğer vaatlerini yerine getirmek istiyorsa. Formaları uzun kollu yapıp yanlarına da reklam verir falan yine kurtarırlar.
Tabii böyle transfer yapmaya devam ederlerse miktarın büyümesi pek bir şey ifade etmeyecek ama illa ki ders alacaktır. 3-4 tane üst düzey adam almasını bekliyorum ben fenerin devre arası.
hak kazanamadıkları için gidebilecek duruma geldiklerinde gidemeyecek. x2 olacak ceza yani.,adamlar haklı zaten avrupaya gidemeyecekler neden ffp kuralını taksınlar ki ?
en mantıklısı aurelio, nobre ve alex gibi oyuncular bularak, borçlarını ikiye katlamak.
1 kere alır 2 kere alır 3 olmaz çünkü borç borçla bitmez yani kişisel serveti de yetmez buna, zaten o kadar da aptal olduğunu sanmıyorum bir yerde verdiği paraların geri gelmediğini görünce napıyorum ben diyecektir.
Avrupaya gitmeden bu çarkın dönmeyeceğinin o da farkında.
lig şampiyonluğu için asıl para kaynağın uefa turnuvalarına katılmamayı göze almak ağır ahmak işidir. bunu devre arası yaparlarsa daha da batarlar. örneğini bjk yaşadı bunlar da yapacak. önümüzdeki seçimlerde de aday çıkmayıp kulübü haczettirir. ali koç sonucta.
Zor bence bu sezon susarlar ama tekrarında seneye susmazlar, Ersun bile mütevazı kadroyla çalışmaz adam şimdi bile gözümüzü karartıcaz diyor yani ceza aldıracak kulübe göz göre göre zaten deli givi borçları var tamamen bedava, kiralık, alt yapı odaklı hareket etmeleri ve başarılı da olmaları lazım.
Bizde de oldu bu Kayseri Erciyes yaşadı 2007 2008 de şansına Uefa'da Atletico çıkmıştı 1.turda.
O süreçte herkes farkına vardı zaten, cümleleri bir araya getiremiyor bile. Bugünkü açıklamasındaki beden dili de ne kadar çaresiz olduğunun göstergesi, Aziz Yıldırım kadar bile dürüst değil, her ters soruda saçma vs diyor.O zaman aşırı derecede amatörce davranıyor. Ffp'ye uymaya çalışıp, sürekli müzakerelere devam etti örneğin bizimkiler. Vasıfsız Özbek yönetimi bile bileklik falan uydurdu bir şeyler. Zaten Cengiz yönetiminin savunması da yanlışların tekrar etmeyeceği üzerineydi ki(genel hatları buydu yanlış hatırlamıyorsam) hala garanti değil bana göre o iş. Koç ise burada kurala uymayacağını beyan ediyor açık şekilde. Kurallar, hukuk falan tamam ama inisiyatif alınan durumlar her daim vardır, bizimki gibi. Koç bu açıklamalarını eyleme de dökerse fenerbahçe bu opsiyonunu kaybedecek hatta hak ettiğinden daha fazla ceza alacak muhtemelen.
Açıkçası benim için çok da sürpriz olmadı. Fenerin başkanlık seçim sürecini takip etmiş, yıldırımla koçun atışmalarını izlemiştim. O zaman düşündüğüm şey Ali Koç konuşma yeteneğine ya da pratik zekaya sahip değil olmuştu. İkisi de saçmalıyordu ama ali koç düzgün cümle kurmaktan acizdi. Bayağı şaşırmıştım öncesindeki konuşmalarını falan pek hatırlamadığım için. Gerçi şike döneminde de "bizi bir alt lige düşürsünler" demişti yine acemice ve fevri yapılan bir açıklama. Adamın kapasitesi bu kadar sanırım.