Ali Koç: "Gelecek sezon Avrupa'ya gidemeyebiliriz"

Bu adama karşı ne zaman öfkelensem çıkıp bir şey söylüyor yine gönülleri fethediyor.

Başlık özelinde söylüyorum. Adam açık açık içinde bulundukları durumu belirtmiş. Umut tacirliği yapmıyor Aziz Yıldırım gibi.

Zaten 17. bitirirseniz gidemiyorsunuz. Sizin yerinize biz gideriz merak etmeyin. Selam da söyleriz.

Avruapayimi sampiyonlugumu hepsini bosverin, sizin tek bir vizyonunuz var oda Galatasarayi yenmek, karikoyde yenilmeme istatigini devam ettirmek.

Fener olmus te aglayini yok, bunlar artik zor kalkar. Devlet yardim etmezse, yada ne bilim basaksehirle birlesirlermi yada takimin ismini ulker yada koc fenermi yapar.

Vay be vizyoner Ali 6 ayda ne hale geldi harbi büyük konuşmucan bu dünyada azize ne dediyse adam 6 ayda hemen hemen hepsini yaptı ?

Daha Ersun gelir gelmez 4. yıldız muhabbetiyle başladı. En büyük kompleksleri biz değil miyiz bu heriflerin? Bir şampiyonluk batmalarına neden olacak olsa bile sonuna kadar giderler. Bay vizyon Ali Koç, daha geçen gün gerekirse 5 sene Avrupa'ya gitmesin takımlarımız diyordu :D

Durumlari gercekten berbat. Hazimsizlik ve sinirden ne yapacaklarini sasirdilar. Biz sampiyon olursak acaba ne yapar bu dangozlar?

Ali Koç a sempati besleyen Galatasaray li olamaz bize yaptığı serefsizlikleri yutan Galatasaray li olamaz

Galatasaray Düşmanlarının .........

Açıklamalarını tam anlamıyla dinlemedim ama yazılanları falan okudum şimdi herşey yerli yerine daha da iyi oturuyor Galatasarayın neden şampiyon yapılmak istenmemesi F.orman la neler konuşuyorlar acaba biz kötüyüz bari Galatasarayi da al aşağıya edelim bunlar kulis yapıyorlar ama iste Allahın adaleti sasmiyor beter olun.

Rezilliğe bak , ``Aptal bir planlama yaptım , sıvadım`` desene sen şuna. Siz şampiyon olun biz CL'ne gidelim , kabul. Kurası bile ligin tümünden daha heyecanlı.

Avrupa da oynamayacagini bile bile para icin fenerbahce ye gelecek yabanci oyunculardan ne verim alacaklar cok merak ediyorum.Diyelim dunya para harcandi sampiyon da olunamadi peki elde edilen borcu opucukle mi odeyecekler?Gercekten şikeciler için yolun sonuna geliniyor.

Bazı Fenerbahçeliler zannediyor ki, bu sene zaten katılamayacağız Avrupa'ya, o yüzden ceza yememiz çok sorun değil, cezamızı çeker seneye gideriz. O işler öyle olmuyor işte, daha önceki örneklerde olduğu gibi katılım hakkı elde ettiğin sezon geçerli olacak bu ceza. Ayrıca adamların gözlerinin içine baka baka kuralları çiğner ve gözümüzü karartacağız, gerekirse katılmayacağız dersen adam sana çakar bir kaç yıllık cezayı ne olduğunu anlayamazsın. Bu kafayla devam etsin Ali Koç. Böyle giderse hem katılmama cezası aldırtacak, hem de daha ağır yükümlülüklerin altına imza atmak zorunda kalacak.

benim anlamadığım antu da niye ali koça sallıyorlar ki ?

adam başkan seçilmeseydi de fener, ffp dolayı ceza alacaktı.

"Harcayabileceğimiz para 11.9 milyon euro"

FFP çerçevesinde bizim harcayabileceğimiz, 11,9 milyon euro var. Sadece alım-satım durumu da değil, transferin, gelirlerin belirli bir yüzdesini de geçmemesi gerekiyor. 31 ocakta görüşmemiz var. Gözümüzü karartmak ne demek? Şu an zaten hiçbir şey yapmasak da FFP kuralalrını yerine getiremiyoruz. Gelecek sezon Avrupa'ya belki gitmeyerek doğru hamleleri yapmayı düşünebiliriz.

Zaten saplayacaklar ben transferimi yaparım abicim bana ne avrupadan diyor kendisi.Yine yanlış hamleler yaparlarsa tuttular demektir.

Şu gerçek artık futbolu paran varsa oynayabilirsiniz.

uefanın derdi kulüpler değil bir nevi banka ve finans kuruluşları diyebiliriz.

yok sattığın kadar alabilirsin olayı tamamen hikaye. yoksa psg yasağın içinden geçti.

uefa diyor ki bu işin %70 show ve kaliteli top oynayıp, iyi futbolcuları olanlar bu ligte oynayabilir.

bizde kalite yok, iyi futbolcu yok !

Ulan gelecek sene zaten avrupaya gidemeyeceksin keko :D Gerci intertoto benzeri bir sıçmık cikartiyorlardi o gelecek sene baslarsa belki ona katilma hakki elde edebilirler.

Avrupa kupalarina katilim cezasi icin

1. Yanlis : avrupa kupalarina zaten gidemiyoruz , ne fark eder .

2. Yanlis : avrupa cezasi alinirsa , katilamadigin surece bu ceza cekilmez

Dogrusu su : avrupa cezasinin uzunlugu ve hangi sezonlarda cekilecegi ve ne zaman (cekilemese bile) cekilmis sayilacagi belirtiliyor

Ornegin : Gs 1 sezon avrupa yasagi aldi ve bunu 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarinda cekecek demek

Bu iki sezondan ilk hak ettiginde cekeceksin , 2 sezonda da hak edemezsen ceza cekilmis sayilir demektir

"Harcayabileceğimiz para 11.9 milyon euro"

FFP çerçevesinde bizim harcayabileceğimiz, 11,9 milyon euro var. Sadece alım-satım durumu da değil, transferin, gelirlerin belirli bir yüzdesini de geçmemesi gerekiyor. 31 ocakta görüşmemiz var. Gözümüzü karartmak ne demek? Şu an zaten hiçbir şey yapmasak da FFP kuralalrını yerine getiremiyoruz. Gelecek sezon Avrupa'ya belki gitmeyerek doğru hamleleri yapmayı düşünebiliriz.

Zaten saplayacaklar ben transferimi yaparım abicim bana ne avrupadan diyor kendisi.Yine yanlış hamleler yaparlarsa tuttular demektir.
Gerçekten bunumu söyledi? Eğer öyleyse vay hallerine vay.

Iki sene cezadan yirtmak icin Koc Holdingle Uefaya da sponsor olmaya calisir.

Ulan adamlar neredeyse küme düşecek daha hala Avrupa filan diyorlar bu adamlar olayın ciddiyetinin farkında değil hala sosyal medya da Ersun Yanal geldi şampiyon olacağız diyen taraftarlarla aynı kafayı yaşıyor yöneticileri de

La küme düşeceksiniz küme ...

Geri
Üst Alt