Ali Koç, Haziran Ayında Başkanlığı Bırakıyor

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haziran ayında yapılacak seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yüksek Divan Kurulu'nda konuşan Ali Koç, "Başkanlığımın devamına dair teveccühünüze teşekkür ederim. Onur duydum, gururlandım ancak Allah'ın izniyle haziran ayında yeni bir başkanımız olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın." dedi.

Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığındaki ikinci dönemini geçiriyor.

vibes.gif

Saran : Siz bir yıl daha devam edin
Ali : Yok çekileceğim
Saran : olursanız aday ben olmam

zenginlerde girmekten kaçıyor gibi bu topa.

Zavallı fener,
BETER ol BETER!

Çok büyük enkaz kalacak , yerler birbirlerini alttan üste 🤓

bu verdiği paraları hibe etmezse ölene kadar bunu seçmek zorunda kalacaklar

Benim açtığım başlıkları bilen olur bi umut bekliyorum

hatırlayanlar vardır fb yine böyle kötü giderken aziz yıldırım istifa eder, ertesi gün de adam tutturup büyük başkan bizi bırakma diye yürüyüş yaptırırdı sonra da taraftar istemedi bırakacaktım ondan devam ediyorum derdi.Buna benzer birşey bu sene %98 yaşanacak.şimdiden yol yapmaya başlamış zaten fırıncı muhabiri.

Babası zaten bırakmasını istiyordu ama tamamen algı yapıyor şampiyon olursa birakmasinin imkanı yok

Ekli dosyayı görüntüle 233565

Saran : Siz bir yıl daha devam edin
Ali : Yok çekileceğim
Saran : olursanız aday ben olmam

zenginlerde girmekten kaçıyor gibi bu topa.

Zavallı fener,
BETER ol BETER!
Koç'lardan daha zengin bir başkanın gelme ihtimali yok zaten. FB'nin tüm sponsorları Koç neredeyse Saran bunu çeviremez. Koç'tan sonra Bjk durumunda olmazlar ama bir takım zorluklar çekeceklerdir.

Koç'lardan daha zengin bir başkanın gelme ihtimali yok zaten. FB'nin tüm sponsorları Koç neredeyse Saran bunu çeviremez. Koç'tan sonra Bjk durumunda olmazlar ama bir takım zorluklar çekeceklerdir.
işte o yüzden 1 sıkımlık canları kalacak diyorum ya

Bu saran gelirde birde yayın ihalesini de alırsa şenliğe bak artık. Bakiyide TFF başına koysunlar tam olsun mazeret kalmasın. Lalede dönsün

Yalan dolan aziz de yapardı bunu sonra kerizler gösteri mösteri düzenler devam ederdi :d

Geri
Üst Alt