Ali Koç, Haziran Ayında Başkanlığı Bırakıyor

Ali kock sonucta koc ismini, ailesini vs komple rezil rüsva etti.
Gözle görülür sekilde hakemlerin bunlari tutmasi ve cogu anadolu takiminin bunlara yatmasi koc holdingin bu isten en az rezillikle cikma cirpinislari olaribilir bence valla.

Efsanemiz Aziz Yıldırım'ı göreve davet ediyorum

Bunun bırakması Aziz Yıldırım ile aynı değil. Koç Yk başkanı olmak için bırakıyor. Aziz Yıldırım kararını kimseye sormak zorunda kalmıyordu. Ali Koç'ta aile içi başkanlık olsun gibi olaylar var. O yüzden bırakma iş cidden olabilir. Kendisi açıklamadan önce zaten haberleri çıkıyordu hatta Haluk Yürekli bile bahsetmişti. Şampiyon başkan olarak bırakmak için her şeyi yapıyor ve dengesini kaybediyor bence. Şampiyon olmazsa da beni şampiyon yapmazlar o yüzden bırakıyorumun alt yapısını da hazırlıyor gibi geliyor bana. Tabi bu sadece yorumum tamamen yanlış olup Aziz Yıldırım gibi yapıyor da olabilir.

2004

2006

2024 loading...

Bırakacak tabii yahu, o yüzden elinden geleni ardına koymuyor bu sezon.

Başarılı olursa efsane olma düşüncesinde, başarısız olursa zaten durmasını istemezler.

Klasik Aziz Yıldırım taktiğini uygulamış. "Ben varken şampiyon yapmazlar." diyerek fitili ateşlemişti zaten. Bu herifin kalıp kalmaması pek önemli değil. Genel olarak ilahi olarak ceza çekiyor bunlar. Başına gelenlere tesadüf demiyorum. Şampiyonluk maçında 3-0'dan 4-3 maç verseler de şaşırmam.

Yıllarca Aziz Yıldırım yönetimiyle çok ah aldılar zaten. Şike yapıp yüzsüzce üste çıkmaları top noktası oldu. Beli doğrulmaz bunların. Ya şikeyi kabul edip özür dileyip, cezalarını çekecekler. Ya da böyle kan kusacaklar. Ortası yok, yaptığı algı bile işe yaramaz. Geçiniz.

Ülkenin en prestijli ve zengin ailesinin oğlu olarak ailenin ismini baya lekeledi, herhalde yeter artık dediler

Muhtemelen ölene kadar Fb Baskani kalacaktir. Blof yapiyor her zamanki gibi. Sezon sonu Ugur Dündar ve Fb medyasi yalvarir gitme diye, bu mizansenle birakma kararindan vazgectigini aciklar.

Bıraksın yada bırakmasın.

Şu anda tüm fb taraftarı anltaya macını bırakmıs azız yıldırım vs saadettınsaran kavgası yapıyor. Sampıyonluk yolunda boyle bır acıklama bence bıze yarar , yarayacak.

Bugun antalya puan alırsa izleyin cümbüşü.

Bu biraktigi an ne zaman sponsorlugu keser? Ben ilk sene tepki olmasin diye yine, ama bu sefer o kadar yüksek olmayan anlasmalar yapar ama yeni baskanin ikinci senesinde allaha emanetsin dedigi an, bunlarin senede iyi bir sponsor rakam eksikligi olur diye düsünüyorum.

Herhalde basketbolda da iyi bir kücülmeye giderler o durumda

Derhal, hemen şimdi çekmeli pis ellerini Türk futbolunun üzerinden!! Gider ayak bir de mağdur edebiyatı yapıyor it oğlu it, sieee!!

Geri
Üst Alt