Ali Koç, İftar Yemeğinde Eski Başkanlardan 'Lig Tercihi' Konusunda Tavsiye Alacak

Hayatimda bunlar kadar kolpa bir olusum gormedim. Olm sanki adamlar da kucaklarini acmis bekliyorlar.

Burada cekilirsen en alt lige gidersin.
Baska federasyona kabul etseler bile yine en alt ligden baslarsin.

Daha once de yazdim; delikanli olan, tepki koymak isteyen, bir sonraki maca cikmaz, hukmen maglup olur. Sizde o yurek yok!

Ali Koç: "Bir uzman, “Dua edin, maskeli adama karşı futbolcularınız sert bir karşılık verdi de sonradan sahaya girenlerin cesareti kırıldı” dedi. Tamamen katılıyorum buna…"

Ali Koç: “Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Alt lige inmek, bir süre için futbol faaliyetlerine son vermek veya yurt dışında bir takım almak da ihtimal dahilinde… Fakat bu kongrede netleşecek. Hangisini yapacağımızı şu anda kesin olarak söyleyemem. Fakat hiçbir şey olmamış gibi davranmayacağımızı garanti ediyorum.”

Ali Koç: "Bize ceza veremezler. Verirlerse de vebalini öderler."

Tff 2.lig kırmızı grup yakısır

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

fener şirketinde hisseleri olan adamlara ciddi manada çekileceğim diyebiliyor mu acaba :)
ali koç sen iş adamısın bile bile şirketi batırır mısın _?

bu çektiğin blöf kabak tadı verdi artık

Ulan hadi inşallah diyeceğim ama nerde bunlarda o yürek, hiçbir şey yapmayacaklar bakın görün, kaldıkları yerden devam edecekler. Tek amaçları daha fazla şımarıklık yapıp, imtiyaz koparmak. Dertleri davaları bu.

Bizden de giden olsun maskeyle falan
Yunana iyeleyelim bunları

Diğer ---> Avustralya

Bizden mümkün olduğunca uzakta olsunlar da.

Peki diğer liglerin bundan haberi var mı?

2 sebepten ötürü japonya olmalıdır. 1.Bu ülkeye ne kadar uzak o kadar iyi. 2- belki orda biraz olsun ahlak haysiyet gibi kavramları önümüzdeki 50 yıl içerisinde öğrenirler

Geri
Üst Alt