Ali Koç İstifa Yürüyüşü 28 Eylül'de

Keşke GS li olsaydı dediğim adamlardan birisidir

Sevmem

Bak tekrar söylüyorum SEVMEM

Ama bizim camiaya yakışırdı

Gitme sana muhtacım demem çünkü gitmesini siterim. Yoksa kısa zamanda lige damgasını vuran bir fb yaratabilir

Ama dediğim gibi sevmem
asdasds.jpeg

Böyle bir geri vites görmedim ben.

Bir 1000 tane fener forması bulsak keşke de bir destek yürüyüşüne falan çıksak bizde

İnanmayacak bişi yok
Sever miyiz sevmeyiz ama hakkının yendiği zamanlar da oldu
Fenerbahçe taraftarının sağduyulu yaklaşması gereken şeyler yaşanıyor
Ki onlar bu sağduyu konusunu iyi bilirler

Yazdıklarına katılmıyorum ama bunları yazacak cesarete sahip olduğun için seni tebrik ederim

Sürü psikolojisiyle hareket etmeyen,ters bişi söylersem tepki çekerim o yüzden susayım demeyen birini görünce acayip mutlu oldum yazdıklarına katılmasam da

Adamsın

Nasıl gider bilmiyorum ama koçun bir şekilde gitmesi gerekiyor yoksa iki camiayı birbirine kırdıracak

keşke öyle saçma bir şey yapsa ... total kaos ve çökmeye girseler.

sanmıyorum öyle bir olayıda - merakım ne kadar kalabalık toplanır. biraz koyun oldukları için "niye toplanıyoz yav" diye iş yapabilirler.

bi an dedim maç günü ne anlamı var diye de deplasmanmış maçları - stadlarında falan alaka yok.
cogunluk kitle olursa eminim o tarz birşeyler yapar ama cogunluk olmaması icin herseyı yapar öncsınden
bu herifi neden holdinge istemedikleri dahada net anlasılıyor

Gerekirse sayın valimizi uyaralım kesin siyaset yapoacaklar engel olsunlar

cogunluk kitle olursa eminim o tarz birşeyler yapar ama cogunluk olmaması icin herseyı yapar öncsınden
bu herifi neden holdinge istemedikleri dahada net anlasılıyor
son zamanlarda pek demiyorum ama kafa yapısı olarak faşist bu adam... istemediği her şye salça olabiliyor statüsü ve parası sayesinde.

Devletimiz bu duruma el koymalı. Ali başkanı yedirmeyiz

bunları 1 akşam öncesi yine bir şekilde algıyla yalanla falan kandırırlar, bunlar da yürüyüşte istifa yerine, gitme sana muhtacım ı söylerler :D

İzin çıktı mı? Valilikten izin çıkmaması için uğraşır yalı çocuğu.

uA da Sana Muhtacım bestesini söyleyerek ters yoldan grubu karşılamalıdır.

Her şeyi bizden beklemeyin arkadaş

Ben Ali Koç'un gitmesini istiyorum şahsen. Türk futboluna büyük zarar veren biri. Sürekli örgüt reklamını yapması da cabası.
Aynı fikirdeyim Ali koç tamam daş daş geçiyoruz da gerçekten tam bir viruslu birisi. ülke futbolu geldiğinden beri olmadığı kaos yok. Ülke futbolu için gitmeli ama bu salaklar gitse bile gider yine aziz seçerler öyle bir aptal bir oluşum

Geri
Üst Alt