Ali Koç İstifa Yürüyüşü 28 Eylül'de

Aha buradan gülme krizine girebilirsiniz

Etkisiz ve düşük katılımlı belki ama en azından sadece sosyal medyadan yazmayarak oraya gidip yürüyüş yapmışlar. Bu aynı zamanda şunu tekrar gösteriyor ki sosyal medya pek gerçeği yansıtmıyor sosyal medyada 1.5 milyon twit atılmıştı sözde ama katılım ortada.

Boş bir yürüyüş. 100 bin kişi toplanıp yürüse şeyine bile takmaz bu yalı bebesi. Fakat bu tarz protestolar artarak devam etmeli. Koç destekçileri ve karşıtları karşı karşıya gelip kaos çıkmalıki daha da beter olsunlar. Bu açıdan olumlu karşılıyorum yürüyüşü

Katılım fena değil gibi ama koç istifa diyen sözde fener sayfaları hepsi kafasını kuma gömmüş işte bu yüzden bi bok olmaz bunlardan klasik akp kitlesinden farkı yok

Etkisiz ve düşük katılımlı belki ama en azından sadece sosyal medyadan yazmayarak oraya gidip yürüyüş yapmışlar. Bu aynı zamanda şunu tekrar gösteriyor ki sosyal medya pek gerçeği yansıtmıyor sosyal medyada 1.5 milyon twit atılmıştı sözde ama katılım ortada.
Gerçekten önemli aslında. Bu konudan bağımsız olarak söylüyorum. Türkiye'de bir protesto kültürü kalmadı. Toplanıp bir şeyleri protesto etme fikri bile insanları rahatsız ediyor. Futbolda belki bu tür girişimler devam ediyor ama bu kadar işte.

Gerçekten önemli aslında. Bu konudan bağımsız olarak söylüyorum. Türkiye'de bir protesto kültürü kalmadı. Toplanıp bir şeyleri protesto etme fikri bile insanları rahatsız ediyor. Futbolda belki bu tür girişimler devam ediyor ama bu kadar işte.

Protesto nedeni futbol olmasaydı asla valilikten izin alamazlardı. Istesen de protesto edemiyorsun artık.

Güzel. En azından tarihe geçmiş oldu. Bu şeref yoksunu zengin züppenin aleyhine olan, huzurunu bir nebze de kaçıran olayların, hareketlerin destekçisiyim.

Geri
Üst Alt