Ali Koç, Kulübün Kasasına 100 Milyon Euro Aktaracak

Ali Koç'un hayatı, kariyeri ve karakteri hakkında kısa bir özet alabilir miyiz

Hayatını bilmiyorum ama yakın bi arkadaşım var devlette iyi bir konumda mühendis onun muhabbeti var ali koç la çok beğenir efendi beyefendidir der. Özellikle burda iş bilmez aile sırtından geçinir imajı yaratıyo bazıları gülüyorum kendisi iş konusunda müthiştir demeyi eksikte etmez.

Hayatını bilmiyorum ama yakın bi arkadaşım var devlette iyi bir konumda mühendis onun muhabbeti var ali koç la çok beğenir efendi beyefendidir der. Özellikle burda iş bilmez aile sırtından geçinir imajı yaratıyo bazıları gülüyorum kendisi ii konusunda müthiştir demeyi eksikte etmez.
Ne müthişmiş kalabalık önünde konuşamıyor, irticalen konuşma sıfır, heyecanlı, cahil daha sayayım mı?

Hayatını bilmiyorum ama yakın bi arkadaşım var devlette iyi bir konumda mühendis onun muhabbeti var ali koç la çok beğenir efendi beyefendidir der. Özellikle burda iş bilmez aile sırtından geçinir imajı yaratıyo bazıları gülüyorum kendisi ii konusunda müthiştir demeyi eksikte etmez.
Direk yüz yüze bağlantısı olan bir tanıdığım var benim de ama burada yazmaya gerek yok duyduklarımı.

Lakin futbol piyasası farklıdır.

Bu sosyal medya nasıl bişey arkadaş hayatımızda göremeyeceğimiz selam versek almayacak adamların arkasından iyi atıp tutturuyor.
Bu spor camiası nasıl bir şey (bak ayrı yazılır) arkadaş hayatında muhatap olmayacağın selam verseler almayacakları adamların önüne çıkıp (burada hem anlatım bozukluğun var hem de cümle düşük ama yine uyduracağım ben) hesap vermek zorundasın... :)

Madem ki başkan oldu 7/24 eleştiriye açık olacak; hakaret işitip, yutkunacak; rambo okan'dan tayyip erdoğan'a kadar her fenerli ve dolayısıyla her fenerli olmayan taraftarla muhatap olacak...

Sana günaydın...Bu arada; HÜRMETLER :)

Direk yüz yüze bağlantısı olan bir tanıdığım var benim de ama burada yazmaya gerek yok duyduklarımı.

Lakin futbol piyasası farklıdır.
Duydukların iyi yöndemi kötü yöndemi tam anlayamadım hocam? Futbol farklı aynen hocam milyar dolarlık araplar bile city dışında bi başarı elde edemedi oda en fazla ligi alabildiler.

Hayatını bilmiyorum ama yakın bi arkadaşım var devlette iyi bir konumda mühendis onun muhabbeti var ali koç la çok beğenir efendi beyefendidir der. Özellikle burda iş bilmez aile sırtından geçinir imajı yaratıyo bazıları gülüyorum kendisi iş konusunda müthiştir demeyi eksikte etmez.
Bir de Rahmi Koç'un Süleyman Demirel ile birlikte elini öpmüştüm yıl 2006 Hasan Kardeş, bu sayılır mı selam vermeye :) Koç mezunuyum da...meydan da koşturmuştum...Arz ederim hürmetler...

KELAM: ALİ KOÇ PLAYBOYDUR

HÜKÜM: DERHAL HADIM EDİLMELİDİR

:cimbom::cimbom::cimbom::cimbom:

ÇOK EĞLENECEĞİZ :)

komidinin üstüne koy parayı ordan alır fenerliler. ne de olsa alışıklar parayı verene kendilerini satmaya

Öyle değil o iş işte kadına doymuş adam farklı olur asıl aç insandan korkacaksin
Mümkünse çükü kalkmayan olsun...Genç başkan nedir yahu? Böylesi büyük camialara 70 yaşından önce başkan gelmeyecek...Tabii bu da yetmiyor Ünal Aysal gibiler de çıkabiliyor onun için 70 yaş üstü düşük profil...Aynen Mustafa Başkanımız gibi...İdeal dört dörtlük...Harbe giderim başkanımla...

Geri
Üst Alt