Ali Koç: "Lig 20 takımla oynanabilir"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1595952104886.png

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği Vakfı'nın olağan toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç ligin 20 ya da 21 takımla oynanmasını desteklediklerini belirtirken yeni yabancı kuralı ve harcama limitleri hakkında da konuştu.

Ali Koç, "Yabancı oyuncu için yeni karar 2021-22 sezonunda uygulansın, altına tüm kulüpler imza atsın. 'Oldu bitti'ye gelince ekonomik olarak da etkisi var. Gidecek, gelecek, transfer edeceğini oyuncularda pazarlık gücü azalıyor" şeklinde konuştu

Ali Koç, "Ligin 20 takımla oynanması bence olumlu, birçok ülkede 20 takım var, burada niye olmasın? Bazı kulüplerin maddi kayıpları olabilir ama bunun kolaylıkla telafi edilebileceğini düşünüyoruz. Düşmenin kalkmasını destekliyoruz" ifadelerini kullandı

Ali Koç, "Mehmet Sepil'in görevden ayrılmasını istemem" ifadelerini kullanırken Kulüpler Birliği Başkanlığı konusunda bir düşüncesi olmadığını da belirtti.

Ali Koç, transferler hakkında ise son olarak Kurban Bayramı sonrasında ayın 4'ünde oyuncu transferi ve teknik direktöre dair her şeyi açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

20 degil düsme yoksa 21 ali koc bey, pttde hak kazanan tek takimi yok sayamazsiniz!

Daha fazla sayida mac olacak bir sonraki sozlesmenin fiyati da artar

Zaten her yil fiyat kiriyorlar, ligin degeri yerlerde ligi kulupler yonetmeli
Fiyat falan artmaz, bunu gecelim. Herifler zaten bahane arayip surekli indirim istiyor.

Ligde 20 takıma geçilecekse bile bu 1 sezon öncesinden açıklanır oyun oynanıp bitmişken kural değiştirmek amatörlükten başka bişey değil

Fiyat falan artmaz, bunu gecelim. Herifler zaten bahane arayip surekli indirim istiyor.
Bunlar icin demedim

Bir sonraki ihaleden bahsettim, bunlardan zaten hayir beklenmez bu saatten sonra. Bir sekilde istedikleri ucrete cekerler bu sekilde ya da baska yolla. Karsilarinda itiraz edebilen biri yok.

Bunlar icin demedim

Bir sonraki ihaleden bahsettim, bunlardan zaten hayir beklenmez bu saatten sonra. Bir sekilde istedikleri ucrete cekerler bu sekilde ya da baska yolla. Karsilarinda itiraz edebilen biri yok.
Bu sartlarda bidaki ihaleye Bein Sports girer mi, zannetmiyorum sahsen. Zaten bundan sonra kimse bu kadar parayi bu dandig lige vermez kanaatimca. Suanki para zaten ligin marka degeri ile ortusmuyor, fazla bir para veriliyordu ligin kalitesine bakarsak.

Zaten lig geç başlıyor. 21 takım yapıp sıkıştırmanın bir anlamı yok düşen düşsün bence

O zaman da düşecek takımlar nasıl olsa düşmeyeceğiz deyip önemsemezdi maçları
Altlig takimlarıyla playout falan oynatırsın bi şekilde ayarlarsın.ama oyun oynanırken veya bitmişken kural değiştirmek sporun ruhuna aykırı.konuşulması bile abes

Bu laflar dolanmaya başladıgına göre ortada demekki bi bok yicek bunlar

Düşenler düşsün işte niye kasıyorlar ki bu kadar
Türk futbolu çıkar,rant,ahbap çavuş ilişkilerinden kurtulamadiğı için gelişemiyor bitürlü.eminim ki bu 3 düşen takım yabancı konusunda size destek olmamız için siz de küme düsme konusunda destek olun demişlerdir.işte futbol bukadar sığ fikirlerle yönetiliyor

Ali, sen bu sus ya .
Sana soran olmadi , yeter herseye maydanoz olma

Kayseri düşmesin 21 takım olsun

Her yıl düşen takımların çıkardığı boş muhabbetler. Böyle bir şey olmaz, olmamalı da. Sene başında koyarsan kuralı eyvallah ama sene sonunda oyun oynanırken kural değişmez.

Geri
Üst Alt