Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Hep yaptigi blof saka bir yana gecelim bu oyunlari Ali.

Ligden cekilme diye birsey yok oyle kendi kafana gore alinabilinen bir karar degil cunku, ligden cekildigin an talimatlara gore amatore kadar atiliyormussun tabi kurallar degismediyse. Yani birak alt ligi, amatore kadar atilmali bunlar o durumda.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi Hakimi ve Spor Hukuku Enstitüsü Başkanı Av. Kısmet Erkiner : "Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'den çekilme kararı alırsa, cezasının ağır olur. TFF, amatör lige kadar indirilebilir"

Benim şahsi fikrim bu ülkenin asıl beka sorunu bein dir

Adamlar son ana kadar rant sağlayalım diye tff sinden hakemine herkesi satın alıp bu şikecileri iteleye iteleye yarışta tuttular

Hakem itelemesi olmasa Pendik i bile yenemeyecek takım Araplar ın para sevdası sayesinde yarışta tutuluyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ancak alt ligde şampiyon yapabileceğine kaanat getirmiş şükür

GI9pYp3X0AAf-Uw
Ne terbiyesiz adamsın yow

28 şampiyonluk daha bu açıklamaların teması olmadı mı. Şaşkınım.

Çekilin hadi bak bakalım ne güzel bir lig izleyeceğiz, babalarımızın döneminde olduğu gibi. Çıkıp 3 saat konulup insanları tahrik edip sonra mağduru oynamayın artık. Ne şampiyonlukmuş arkadaş, başarısızlığınızı kabul edin artık. Bu kibir yüzünden oldu ne olduysa. Allah aşkına çekilin, biz de tertemiz lig izleyelim

Bunlar alt lige gitse orayıda karıştırırlar 🤣🤣🤣

Orada da hakemler hakkımızı yiyor deyip bir alt lige düşmek isterler🤣🤣

Böyle böyle amatöre kadar yolları var.

Bak yemini billah ediyorum, bu febenin kapısına bugün kilit vursunlar yarın ortalık tertemiz olur. Ne kavga, ne gürültü.

Fenerasyon’daki adamlarıyla konuşmuşlar herhalde ve futbolcuların ceza almaması imkansız olduğunu cevabını almışlar.
Beyinsiz taraftarı zaten ceza gelirse istifa edin veya takımı ligden çekin diyorlardı.
O yüzden bu açıklamayı yaptılar.
Bakalım Trabzon tarafı ne diyecek?

Bu ligde sizin gibi pisliklere, teröristlere yer yok evet doğru demişsin aşağılık herif! Alçak namussuz!

10 sene sonra benzer bahaneler. Bizi düşürün falan filan muhabbetleri

Böyle bir sezona lanet olsun. 25 yıldır futbol takip ediyorum Allah belanızı versin bu mübarek ayda en içten bedduami size ediyorum. Çocukken panini cikartmalariyla, dünya kupalariyla, lig maçlarıyla büyüyen arkadaşlarıyla sadece 2 gün dalga geçip 3. Gün tekrar maç konusabilen bir nesli ne hale getirdiniz. Şuan ben dahil tüm yaşıtlarım en ufak olayda birbirimizi boğazlayacak gibi oluyoruz. Allah belanızı versin sizin

blöf tabi de

fb alt lige düşüp bir de ilk sene çıkamıyormuş

zuhahahaa :dddd

Geri
Üst Alt