Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Başkanlığı bırakmamak içinde yol yapmış. Senin başkanlığı bırakmaman için bir sebep yok

Içerideki yüzlerce adamlarından haber uçmuş belli ki çok sağlam cezalar yolda,
Ama seçim sonrasına kalır bence

Bu sene ciddi ciddi nereden takip ediyorum şu futbolu, bıraksam mı dedirttiler. O yüzden zaten Avrupa'ya odaklanalım, aman elenmeyelim diye ekstra kafa ütülüyorum burada, uzaklaşmak istiyorum çünkü. Özellikle geçen haftaki açıklamalarından sonra sinir hastası oldum resmen. Bir insan bu kadar yalanı, iftirayı bu kadar rahat bir şekilde nasıl atabilir, nasıl bu kadar iğrenç bir algı ortamı yaratabilir aklım almıyor.

Kulüp kültüründen falan bahsetti abi adam, hani ırkçılık yapan taraftarlarını basın toplantısına çıkartıp benim miğdem rahatsız o yüzden muz taşıyorum yanımda falan dedirten kulüp bunlar yahu, böyle bir kültürden bahsediyoruz. Ki bahsettiği eski oyuncularının kendilerine karşı iyi oynayıp bizim eskilerin kötü oynaması mevzu da yalan oğlu yalan. Yani bu kadar salakça bir mesele üzerinden bile algı yaratılabilir mi? Yarattı abi ve afiyetle yediler. Bugün artık ne verirlerse yiyorlar, ekşisözlük de Twitter da ruh hastalarıyla dolmuş, ben okurken utanıyorum bunlar yaşarken utanmıyorlar. Burada da sinirlendim küfürbaz oldum resmen herkesten de özür dilerim ama gerçekten nereden takip ediyorum ben bu illeti diyorum şaka değil.

Aylara göre Fenerbahçe:

Ağustos: Bu sene bambaşka takımız.
Eylül: Üst üste rekorlar kırıyoruz.
Ekim: O sene, bu sene.
Kasım: Transferlerle birlikte şampiyonuz
Aralık: Ligin ilk yarısında lideriz.
Ocak: Transferler gelmedi.
Şubat: Hakemler önümüzü kesiyor.
Mart: Ligden çekileceğiz. Üzerimize oynanan oyunlar var.
Nisan: Hakemleri yenemediğimiz sürece şampiyonluk haram oldu.
Mayıs: ŞAMPİYON GALATASARAY!

Burç yorumu gibi kulüp

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

:D
Resim
Kim la bu robot insan

7 nisanda süper kupa maçı yokmuydu ? Maçtan 5 gün önce bizim maçı provoke edip hakemleri baskı altına alacaklar.

Bunlar 1. Lige gitse oradada playoffta elenir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt