Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Bak bir de namusunu savunma algısı çıkardılar. Orada sen sahanın ortasında sevinebilirsin (tabii taraftarı tahrik etmeden, olta işareti falan yapmadan) ama baktın ki sahaya atlıyor millet içeri girersin. Giremedin geldi adam saldırdı, kendini ya da arkadaşını savunursun. Josef'te olan da yanlış hatırlamıyorsam buydu, ben de o zaman iyi yapmış demiştim. Ama alakası yok ki, resmen birileri gelsin kavga edelim diye beklediler, hatta beklemeyi de geçip millete saldırdılar.

Tekrar söylüyorum taraftar sahaya giriyorsa sen de gerginliği artırmamak için içeri gidersin. Orada bulunmanı gerektiren bir durum yok ki, maç bitmiş zaten. Bu iş bu kadar basittir. Bu kadar ayan beyan bir meselede bile vatan savunması moduna geçti ruh hastaları.

Bir haftadır bilerek geriyorlar, sevinme masum değildi amaç belliydi. Maç boyu kenarda irfancan ve mhy tribünleri gerdi. Trabzon seyircisi göz göre göre bu tufaya düştü. Yalı çocuğu bilinçli provakatorler bile yerleştirmiş olabilir tribünleri germek için.

Ne halleri varsa görsünler. Kendilerini her şeyden üstün görüyorlar. Her branşta aynı kafadalar.

Ne halleri varsa görsünler. Kendilerini her şeyden üstün görüyorlar. Her branşta aynı kafadalar.
Siz kimsiniz diyecek bir tane babayiğit yok mu bizim camiada, bırakalım artık centilmenlik ayaklarını. Bunlara haddini hududunu bildirecek yönetim lazım bize. Siyasetten korkmayan, hakkımızı savunan adam gibi bir yönetim istiyoruz

Bir haftadır bilerek geriyorlar, sevinme masum değildi amaç belliydi. Maç boyu kenarda irfancan ve mhy tribünleri gerdi. Trabzon seyircisi göz göre göre bu tufaya düştü. Yalı çocuğu bilinçli provakatorler bile yerleştirmiş olabilir tribünleri germek için.
Ts öne geçseydi bile bir şekilde tribünleri tahrik edip sahaya indirecekti bu namussuz şerefsizler. Herşeyi önceden planlamışlar.

Ligden çekildin diyelim, seneye tekrar çıktığını varsayalım. Ne değişti? Mantıken bir anlamı yok. Bunlarda zaten mantık ne gezer.

Ali Koç bu sene Şampiyon olamazsa zaten eziklerin en ezik başkanı olarak yolcu.

Kendileride iki puan geride olmasına rağmen Şampiyon olamacaklarını biliyor.

Süper Kupa finalinden de korkuyor. Türlü türlü oyunlarla erteleleme çabaları.

Bu sene mağduruz , ligden çekilmek istiyoruz , hatta Başkan kalırım ayağınla türlü türlü oyunlar.

Bu Koç çok fena ve manipülatif. Türk futbolundaki bu son dönemdeki kaosun bir numaralı sorumlusu

Ligden çekilecekler peki bunun maddi tarafı nasıl olacak? O borçları, yükümlülükleri kim karşılayacak? Halka açık şirket, yatırımcıların uğrayacağı zararı kim tazmin edecek? Saçma sapan işler. Keşke çekilseler, ülke futbol iklimine huzur gelir.

Yaşattıkları rezilliklere bir yenisini daha eklerler.

Ligden cekilmek seref, haysiyet ve onur ister. Sizin gibi serefsiz sikecilerin yapabilecegi seylerden bahsedin.

Geri
Üst Alt