Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Düşerse avrupa puanları siliniyormuşmuş şimdi de bu yalanı servis edip bak giderim ha diyorlar :d

Ligden çekmek = küme düşme mi oluyor tam?

yoksa kalan maçları hükmen bırakmak falan mı ?

Ligden düşürdüğün takım Avrupa maçlarına devam edebiliyor mu ? UEFA bu noktada karışır mı?

diyelim ki YAPTIN - diyelimki alt lige GİTTİN - kaç yabancıya minimum gelirle hangi maaşı vereceksin - alt ligde yabancı sınırı çok kısıtlı diye biliyorum.

Yaptılar diyelim - Trabzon 2inci olarak CL hakkı mı kazanır ?

yapsınlarda 1 sezon şunlarsız futbol ligi olsun

Boş havaya blöf bunların hepsi - çocuk aklıyla nanik yapmaca gibi bir şey.
Mazeretsiz çıkmamanın, özelikle de üst üste puan silme dışında illa ki yaptırımları olması gerek.

çekilmeyenin annesi başkasına kaçsın mı?

ha bi dk

Adamlar bu blöfü ortaya atıyor, 24 saat geçmeden bulunanlar:

- 1995 yılında TV görüntüsünde altyazıda "FB'nin ligden çekilme girişimiyle ilgili gelişmeler" diye program tanıtım reklamı geçiyor.
- 2007 yılında "zamanında Ali Şen de savurmuştu bu tehdidi" diyen entryler, Fenerbahçe bu blöfü hep yapar temalı entryler çıkıyor.
- 2012 yılından Ntvspor'un FB'nin ligden çekilmesiyle ilgili bir haber linki paylaştığı tweet'i çıkıyor.
- 2014'te Mahmut Uslu ligden çekiliriz dedi haberleri yine var.
- 2024 yine bir bahane...

Başka da vardır yani biraz daha zorlasak... Buna "havuzdan çekilirim" açıklamalarını eklesek hele ikiye katlanır, bir ara da o modaydı...

Son 30-40 yılda bizim Avrupa'da üst düzey başarılı sezonlarımız:

- 88-89 yarı final
- 92-93 CL son 8 (çeyreğe denk)
- 99-00 UEFA + Süper
- 00-01 CL çeyrek
- 13-14 CL çeyrek

(Onlar gibi CL'de sadece gruptan çıkmayı falan üst düzey başarıdan bile saymıyorum)

Bizim Avrupa'da üst düzey başarı sıklığımızla adamların ligden çekilme blöfü sıklığı yaklaşık aynı veya onlarınki daha sık...

Özellikle 1995'te henüz o büyük GS dominasyonu başlamamışken, toplamda 2-3 şampiyonluk öndeyken (ve dolayısıyla 59 öncesi şampiyonluklar falan diye ağlamıyorken) bile ligden çekilme blöfü atmaları da çok komik...

Umarın çekilirler. Amatör liginde belki bi kupa kazanabilirler taraftarlarıda multu olur

Ne F5de ne Ali'de yok o yürek.
Basketbol takımımızı play off final maçında maça çıkarmayan Ünal Başkanımız vardı bizim, çek takımı yürek görelim aliço

Bunların şike ayyuka çıkacak olmasin lan 2011 kokusu aldım az önce.
Şike operasyonu dönmesin diye yol yapmaya başlamışlar, yancıları da sen gidersen lig olmaz demeye başladığına göre daha değişik operasyonların başlangıcı geliyor

Bunlar cekilir de hangi kupaya giderse federasyona baski yapip rezerv takimi da oraya gonderelim. Ara ara oyunculari orada oynatiriz hemde Derbi hasreti yasamasınlar diye de 2 posta da orada atarız.

Parası var diye adama biat ediyorlar, Atatürkçüyüz, moderniz falan diye caka satıyorlar. Oksimoronluğun tam karşılığı bu adamlar.

Ülke puanı diye ağlıyorlar şimdide, dün öğlen çekilince 13. Sıraya düşüyorduk, akşam 15. Sıra oldu şimdide 19. Sıra

Defolun gidin hangi sıraya düşeceksek düşelim sizin cenabet puanlarınızdan temizlenelim yeterki. Gerekiyorsa 10 ön eleme oynayıp takır takır geçeriz

Geri
Üst Alt