Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Artık öyle bir noktaya gelmişler ki Adalet bakanının gayet doğru olan görüntüler incelenir Cumhuriyet savcısı inceler ve taraftar ve kendini savunmaktan öteye giden futbolcu varsa onlar hukuka uygun yargılanır açıklamasına bile karşı çıkmışlar. Diyecek bir şey yok Ali Koç farklı noktalara götürmeye devam ediyor işi.

1710854496700.webp

assdhdshas :asd::asd::asd::asd:

Hala sözümün arkasındayım. Bunlarla olan maçımızda helikopterle mi atarlar tribündekilere dağıtılır da taraftar mı atar nasıl olursa artık kırtasiyelerdeki sahte tl,euro,dolar ne çeşit para biriminin sahte ürünü var ise hepsi atılmalı. Tarihin en yüzsüz futbol terör örgütüne gereken ders verilmeli

Trabzonspor, Fenerbahçe maçıyla ilgili yarın saat 15:00'de geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı.
Bakalım onların açıklaması nasıl olacak yarın merak ediyorum. Bu işe hiç girmemek ve sadece futbolcu, taraftar, yöneticinin fark etmeksizin hak eden herkesin ceza almasının doğru olacağını belirtmek gayet doğru yaklaşım bizim adımıza. Ali Koç falan balataları sıyırmış artık devletle- taraftarı karşı karşıya getirmeyi çalışıyor bu adam gerçekten isyan çıkartmak falan istiyor.

Yakinda "FLorentino Perez baskan bize lig kurma fikrini sordu" diye sacma sapan bir aciklama gelecek hissiyati geldi bana

omo bozo nodon oylo doyosonoz boz kondomozo sovondooook

Sevk kararları oncesinde kap açıklamasi geliyor. Sözde baskı yapacak.

Lan, siz şaka mısınız? Siz nereye çekiliyorsunuz?

Ligden çekilmek demek alt lige düşmek demek. Alt lige düştüğün an itibari ile bütün oyuncuların serbest kalır. Yeni takım kurmak zorunda kalacaksın. Bunun masrafını koc, Ulker, saran, acun gibi adamlarla karşılayacağını sanıyorlar. O kadar parayı koç holding bile vermez. Ali'ye sen ne yapıyorsun derler hahaha.

Ayrıca bunların köpekliğini yapan bazı takımlar fenerbahce onderliginde lig kurarız falan hikayeleri kurmasın. O stadlari size devlet yaptı veya devlet yardımı ile yaptınız. Gidin ülke dışında oynayın derler.

Yeminle salak bunlar. Bu yalı çocuğu okumuş cahil, bunu peşinden gidenler ise zircahil. Herif çok tehlikeli. Ülke'yi kaosa sürükleme derdinde.

ISmail Kartal: "Haksızlık diyorum, evet haksızlık. Bıçak sırtında görev yapıyorum ben. Ne medya da ne de kendi camiamda destek var! Hoca kötü. Avrupa’da ilk 8’e girmiş, en çok ülke puanı kazandırmış bir hocaya ve takıma yapılıyor bunlar. Benim yaptığımı yabancı bir hoca yapsa, heykelini dikerlerdi. Ama birileri imparator oluyor, dünyanın en iyi hocası oluyor. Ama İsmail Kartal’a gelince, “Hoca mı bu?” Gücüme gidiyor, ağırıma gidiyor. Benim de takımımım da önü kesiliyor."

Adam kici kirik Koyferans Kupasi'nda ceyrek finale cikti diye, en cok puan toplayan hocayim, ben nasil imparator olmam diyor :D:D:D

Bunlar birbirlerini o kadar gaza getirdiler, öyle laflar ettiler ki pfdk gereken cezaları verirse harbi çekilmek zorunda kalabilirler. Derdim iki gram şeref, onuru olan bir camia olsaydı.

Bunlar harbi salak. Dunyanin en cirkef ayni zamanda en komik klubu. Kendine hem kufrettirmeyi hem de guldurmeyi nasil basariyorlar yaw?

Eee her ceza alacak olan rest çeksin ve ceza verilmesin ne güzel dünya

Rakibimizin ligden çekilme düşüncesine saygı duyuyor ve sonuna kadar destekliyorum. Yalnız değilsiniz. Kararınızı destekliyoruz.

Amatör kümede dekoder satışıyla orayı da kalkındıracak fenerbahçemiz

Geri
Üst Alt