Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Ali Koç: "2 Nisan ilk toplantı. Bu toplantıda gerekli sayıyı yakalamamız lazım. 15-16 bin kişiye sağlamamız gerekiyor. Bu kararı 2 Nisan'dan önce almak zorundayız. Rica ediyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü tarihi için, gelin kulübünüzün yanında durun."

Ali Koç: "Yıllar önce Denizli’de zorbalık yaşadık, şampiyonluk gitti. 2014/15 sezonunda doludizgin şampiyonluğa gidiyorduk, otobüsümüz kurşunlanınca şampiyonluğumuz gitti. Dün kaybetseydik yine zorbalık sebebiyle şampiyonluğumuz gidecekti."
Ne ara şampiyon oldun ananasin kökü

Futbol oynayarak sansi yok, su ana kadar ki cevirdigi dolaplarin da faydasi olmadi. baska etkilesimlerle bir sans belki diyor. +20 Hakem puani yardımı da yetmedi ne yapsin Ali oglan?

Bunlara bu blofden ceza çıkmazsa totalde bütün oyuncular dahil en az 25 maçlık bir paket , o zaman işte çıkıp açıklama yapsın bizim kulüp çekiliyoruz diye.Blofe blöf.

Ali Koç: "Bizi suçlu yapacaksanız iş daha da çığırında çıkar. Olağanüstü Genel Kurul'a gidiyoruz. Yapmamız gerekeni yapmamız lazım."

Ligden cekilelim teklifi yapacakmis :asd:
Lütfen yapsın ve red kararını yesin 😂

Kabul ederlerse daha iyi zaten. Bu başkan kalmak için mi topluyor kongreyi acaba? Başkan bizi bırakma tezahüratı falan mı yaptıracak

Twittera girmiyorum konuştuklarını görmeyeyim diye. Buraya da taşınmasın lütfen.

Lütfen yapsın ve red kararını yesin 😂

Kabul ederlerse daha iyi zaten. Bu başkan kalmak için mi topluyor kongreyi acaba? Başkan bizi bırakma tezahüratı falan mı yaptıracak
Yok yahu şu an tek istediği şey cumhurbaşkanı dahil tff dahil herkes aman yapmayın ceza filan yok siz ne derseniz Ok denmesini bekliyor blöf yapma sebebide o bakalım Trabzon neler diyecek

Geri
Üst Alt